Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέραμα - Νέες φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή καταδίωξη

Πέραμα – Νέες φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή καταδίωξη

Είναι λίγα λεπτά μετά τον θάνατο του 20χρονου οδηγού του κλεμμένου αυτοκινήτου από τα πυρά των αστυνομικών που το καταδίωκαν, και αφού ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει εμβολίζοντας μοτοσυκλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα με έναν νεκρό και έναν τραυματία -ο τρίτος εμπλεκόμενος διαφεύγει της σύλληψης- δίνει στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Είναι λίγα λεπτά μετά τον θάνατο του 20χρονου οδηγού του κλεμμένου αυτοκινήτου από τα πυρά των αστυνομικών που το καταδίωκαν, και αφού ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει εμβολίζοντας μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του με αποτέλεσμα να του επιφέρουν θανάσιμα τραύματα.

Για το λόγο αυτό συνελήφθησαν έξι εξ αυτών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους προκειμένου να διαπιστωθεί αν η χρήση βίας ήταν υπέρμετρη για την ακινητοποίηση των δραστών.

Εντός της ημέρας αναμένεται μάλιστα, να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Εμβόλισαν μηχανές της ΔΙ.ΑΣ

Σημειώνεται πως στελέχη της ΔΙ.ΑΣ, που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Θηβών, εντόπισαν ένα λευκό αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο. Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει ώστε να κάνουν έλεγχο, ωστόσο εκείνος όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά επιτάχυνε το όχημα.

Ακολούθησε καταδίωξη που συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι και κατέληξε στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα.

«Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι δράστες πραγματοποίησαν κίνηση όπισθεν και εμβόλισαν πέντε δίκυκλα Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. τραυματίζοντας συνολικά επτά αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση όπλου επιχειρώντας να ακινητοποιήσουν το όχημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον τραυματισμό ενός εκ των επιβαινόντων, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα σχετικές φωτογραφίες από τις ζημιές που προκλήθηκαν στις μηχανές, ενώ βίντεο της «Καθημερινής» απεικονίζει τα πρώτα λεπτά μετά την καταδίωξη όπου φαίνεται να έχουν τραυματιστεί οι αστυνομικοί.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024