Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυροβολισμοί στην Κηφισιά - Η στιγμή που οι αστυνομικοί τρέχουν να συλλάβουν τον πιστολέρο

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά – Η στιγμή που οι αστυνομικοί τρέχουν να συλλάβουν τον πιστολέρο

Ο 40χρονος συνελήφθη, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής

Βίντεο – ντοκουμέντο από την τραγωδία που σημειώθηκε, το πρωί του Σαββάτου, στην Κηφισιά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Aνδρας, περίπου 38-40 ετών, εισέβαλε ένοπλος σε κατάστημα στη λεωφόρο Τατοϊου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον υπέρογκο λογαριασμό φυσικού αερίου που έλαβε, τραυματίζοντας δύο άτομα που εκτελούσαν εργασίες, το ένα μάλιστα θανάσιμα.

Ο άνδρας -ηλικίας 43 ετών- κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή σε νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί.

Στα βίντεο από κάμερες ασφαλείας διακρίνονται οι αστυνομικοί που τρέχουν να συλλάβουν τον δράστη.

Ο 40χρονος συνελήφθη, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έκανε λόγο για μαύρη μαγεία, φωνάζοντας προς τον ένα υπάλληλο: «μου έχεις κάνει μάγια, τώρα θα βγάλω από μέσα τον Σατανά».

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να ήταν ντυμένος με στολή εξωγήινου. Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα και σπαθιά, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο.

Δείτε τα βίντεο – ντοκουμέντο

Το χρονικό

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο μαινόμενος άνδρας εισέβαλε ένοπλος στο κατάστημα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον υπέρογκο λογαριασμό φυσικού αερίου που έλαβε.

Στη συνέχεια, πυροβόλησε τους δυο υπαλλήλους περισσότερες από πέντε φορές από κοντινή απόσταση. Αμέσως μετά επέστρεψε σπίτι του, ξαναγέμισε το όπλο και γύρισε και πάλι στο κατάστημα, όμως εκείνη την ώρα έφτασε η αστυνομία που είχε ενημερωθεί για το συμβάν.

Ο άνδρας έφυγε τρέχοντας προς το σπίτι του αφήνοντας το όπλο στην πυλωτή και ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης τον καταδίωξαν, του ζήτησαν να παραδοθεί, όπως και έπραξε.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024