Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά - Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τρίτο πρόσωπο - «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη, η Καρολάιν τα ήξερε όλα»

Γλυκά Νερά – Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τρίτο πρόσωπο – «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη, η Καρολάιν τα ήξερε όλα»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έφερε στο φως της δημοσιότητας η Αγγελική Νικολούλη και εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η οποία έκανε πρεμιέρα στο MEGA

Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για το φονικό των Γλυκών Νερών έφερε στο φως η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η οποία έκανε πρεμιέρα στο MEGA.

Η δημοσιογράφος εντόπισε τη φίλη του καθ’ ομολογία δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην πόλη που έχει μετακομίσει μετά τα γεγονότα. Μία γυναίκα με την οποία φέρεται να διατηρούσαν επαφές…

Παραδέχεται ότι είχε σχέση με τον Μπάμπη

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επίμονή του» λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα.

«Από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω», τονίζει.

«Με φόβισε η εμμονή του»

Η γυναίκα που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της, μίλησε για την εμμονή του να την δει το τελευταίο διάστημα πριν τη δολοφονία…

«Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Είχε μια εμμονή που με είχε φοβίσει και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μην θυμώσει. Το τελευταίο σημείωμα το είχε στείλει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του και ζητούσε να με συναντήσει».

«Η Καρολάιν τα ήξερε όλα»

«Ξέρω πως η Καρολάιν τα είχε μάθει όλα αυτά από παλιά. Μου το είχε πει ο ίδιος ο Μπάμπης. ‘Βρήκε στο τάμπλετ μου φωτογραφίες σου και της είπα ότι τις έσβησα, ενώ εγώ δεν τις είχα σβήσει και τις ξαναβρήκε’ μου είχε πει παλαιότερα».

«Όταν έστησε πριν από χρόνια το σκηνικό για να με κάνει να χωρίσω, κατάλαβα ότι δεν πάει καλά και δεν έχει όρια. Αυτό κατάλαβα τότε, αλλά να φτάσει να κάνει φόνο;» αναρωτήθηκε σοκαρισμένη.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024