Ας ρωτήσουν τα παιδιά της που τα πήραν στα ιδρύματα. Εκείνη τη ημέρα ήταν από το πρωί μαζί με τα παιδιά. Έρχονταν συνέχεια στο σπίτι. Ήξερα ότι είναι χρήστης ουσιών. Και έλεγα 'Πώς τους εμπιστεύεσαι;' να αφήνεις τα παιδιά; Μου έλεγε η κόρη μου ότι είναι καλοί άνθρωποι»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης στη Ρόδο. Αρχικά, η θεία της νεαρής κοπέλας ομολόγησε, ωστόσο ξαφνικά άλλαξε τη στάση της και πλέον αρνείται ότι κακοποίησε το κορίτσι, ενώ υποστηρίζει ότι ομολόγησε διότι την πίεσαν αστυνομικοί.

Μιλώντας στο Star, ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού ξεσπά κατά της θείας. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε πως η 50χρονη κατηγορούμενη λέει ψέματα για όλα, τονίζοντας πως αν κάποιος δεν πιστεύει ότι η γυναίκα ψεύδεται ας ρωτήσει τα παιδιά της που της τα έχουν πάρει τα ιδρύματα.

«Ας ρωτήσουν τα παιδιά της που τα πήραν στα ιδρύματα. Εκείνη τη ημέρα ήταν από το πρωί μαζί με τα παιδιά. Έρχονταν συνέχεια στο σπίτι. Ήξερα ότι είναι χρήστης ουσιών. Και έλεγα ‘Πώς τους εμπιστεύεσαι;’ να αφήνεις τα παιδιά; Μου έλεγε η κόρη μου ότι είναι καλοί άνθρωποι» είπε ο παππούς.

Ακόμα, ο παππούς σημείωσε ότι είδε τις εγγονές του. «Μεσολάβησαν κοινωνικοί λειτουργοί, οι ασφάλειες, τους δώσαμε φαγητό. Οποιον συγγενή έβλεπαν, τον αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Τα παιδιά την πληρώνουν» σημειώνοντας πως πήγε στον δάσκαλο της εγγονής του που πάει στην Στ’ Δημοτικού.

«Αμαρτία να παίρνουν απουσίες, είναι και καλές μαθήτριες». Η γιαγιά τους δήλωσε πως «χάρηκα που τα είδα καλά και είδαν κι εκείνα τις φίλες τους και χάρηκαν και εκείνες».

Τι λέει η θεία της 8χρονης

Με δηλώσεις της στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 50χρονη γυναίκα υποστήριξε ότι ομολόγησε μετά από πίεση. Όπως ανέφερε η ίδια είχε πάει το σπίτι της 8χρονης για να κάνει παρέα στη μητέρα, όταν άκουσε το παιδί να παραπονιέται ότι πονάει στα γεννητικά όργανα και ρώτησε γιατί πονάει το παιδί η μητέρα απάντησε ότι πονάει καιρό, υποστήριξε η θεία.

«Πήγαμε μέσα στο δωμάτιο να το δούμε, μετά από παρότρυνση της μητέρας. Τη ρώτησα μήπως ήταν βιασμένο, δεν της είπα ότι ήταν σίγουρα. Βάλαμε γάντια, αλλά δεν το αγγίξαμε το παιδί, μόνο είδαμε. Βγάλαμε μια φωτογραφία με το κινητό μου για να τη δείξει η μητέρα στον παιδίατρο», είπε η θεία.

Επίσης η θεία αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι ζήτησε χρήματα από την οικογένεια για να μην τους καταγγείλει στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

TAGS:
Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr