Λέσβος – Παραιτήθηκε ο διοικητής του ΚΥΤ στο Καρά Τεπέ
Η είδηση της παραίτησης του αιφνιδίασε το υπουργείο καθώς δεν φαινόταν να υπάρχει κανένα ζήτημα και μάλιστα πρόσφατα είχε ανανεωθεί η θητεία του για άλλα δυο χρόνια.
Την παραίτησή του κατέθεσε χθες στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ο Διοικητής του ΚΥΤ Καρά Τεπέ (περιοχή Μαυροβουνι) ο Νίκος Μπαμπάκος.
Σύμφωνα με πληροφορίες η είδηση της παραίτησης του αιφνιδίασε το υπουργείο καθώς δεν φαινόταν να υπάρχει κανένα ζήτημα και μάλιστα πρόσφατα είχε ανανεωθεί η θητεία του για άλλα δυο χρόνια.
Η παραίτηση έγινε γνωστή αργά χθες το απόγευμα και επιβεβαιώνεται από πηγές του Υπουργείου Μετανάστευσης και Άσυλου.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της παραίτησης η οποία πάντως ήταν ξαφνική ενώ τίποτα δεν έδειχνε προβλήματα στις σχέσεις του Διοικητή του προσωρινού ΚΥΤ με την πολιτική ηγεσίας του Υπουργείου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Μπαμπάκος διαχειρίσθηκε την κρίση που ακολούθησε την φωτιά του καταυλισμού της Μόριας και συνέτεινε στην χωρίς προβλήματα λειτουργία του νέου ΚΥΤ στο Μαυροβούνι.
- LIVE: Κόμο – Μίλαν
- ΣΥΡΙΖΑ για Κυρανάκη: Σεξιστική και τραμπούκικη δήλωση, γεμάτη ψευτομαγκιά και αναίδεια – Να τον χαίρεται ο Μητσοτάκης
- Ιράν: Πώς η οικολογική κατάρρευση άναψε τη φλόγα της πολιτικής εξέγερσης
- Ο Γάλλος Ολυμπιονίκης Γιανίκ Ανιέλ θα δικαστεί με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης
- Οι ΗΠΑ θέλουν τις ειδικές δυνάμεις του στρατού ή την CIA στο Μεξικό με το πρόσχημα της φαιντανύλης
- Νέα Αριστερά: Ο Κυρανάκης επιτέθηκε σεξιστικά στην Πέρκα, ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας

