Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεντάτ Πέκερ - Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος απειλεί να «κάψει» κι άλλους πολιτικούς με ροζ βίντεο μετά τον Ερσάν Σανέρ

Σεντάτ Πέκερ – Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος απειλεί να «κάψει» κι άλλους πολιτικούς με ροζ βίντεο μετά τον Ερσάν Σανέρ

Ανάρτηση στο Twitter έκανε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ με την οποία απειλεί να δημοσιοποιήσει νέα ροζ βίντεο.

Τουρκοκύπριοι πολιτικοί «τρέμουν» μετά από ανάρτηση του Τούρκου αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πέκερ. Ο αρχιμαφιόζος απειλεί ότι έχει στη διάθεσή του και άλλα βίντεο, όπως αυτό για τον Ερσάν Σανέρ.

Αναλυτικότερα, ο χαρακτηρισμένος -στην Τουρκία- ως «ηγέτης του οργανωμένου εγκλήματος», απείλησε ευθέως Τουρκοκύπριους πολιτικούς ότι έχει στα χέρια του «αρχεία» που είναι ικανά να τους καταστρέψουν.

«Τουρκοκύπριοι πολιτικοί που υποστηρίξατε τη συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία συμμαχώντας μ΄ εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω, Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Πέκερ άφησε να εννοηθεί πως διαθέτει ροζ αρχεία με πολιτικούς στη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων τους σε πολυτελή ξενοδοχεία. Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα, ο Πέκερ φέρεται να έχει στην κατοχή του είτε αυτούσιο το περιβόητο αρχείο του λεγόμενου και «βασιλιά» του τζόγου Χαλίλ Φαλιάλι, είτε αντίγραφό του.

Ο Φιλιάλι, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου – καζίνου, αν και παρουσιάζεται ως φιλάνθρωπος επιχειρηματίας, έχει προφυλακιστεί με βαριές κατηγορίες για εκβιασμό, ξυλοδαρμό, απαγωγή κι άλλα.

Αυτή την περίοδο ο Πέκερ έχει αυτοεξοριστεί κυνηγημένος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όμως, με συνεχή βίντεο στο Youtube εκτοξεύει βαριές κατηγορίες εναντίον πολιτικών του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων μεταξύ άλλων, για συνέργεια σε φόνους και βιασμούς, εμπλοκή σε εμπόριο ναρκωτικών, κατάχρηση εξουσίας και πολλά άλλα, τα οποία έχουν απασχολήσει πρωτοσέλιδα του τουρκικού τύπου.

Τα ΜΜΕ στην Τουρκία αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο επόμενος πολιτικός που θα καεί…

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024