Οι Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρης είναι αντιμέτωποι με την έκπτωση από τα αξιώματά τους στην ΕΠΟ, μετά την καταγγελία του Αλέξη Κούγια.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Δημητρίου, ο αντιπρόεδρος, Αστέριος Αντωνίου, και ο ταμίας, Κλέαρχος Τζαφέρης, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, διότι θα περάσουν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Η προσφυγή της ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ μετά την καταγγελία του μεγαλομετόχου της έπιασε τόπο και τα… παιδιά της «εξυγίανσης» βρίσκονται στα σχοινιά.

Ο Αλέξης Κούγιας ζητά την έκπτωσή τους από την ομοσπονδία και κατ’ επέκταση από τα προεδρεία και των Ενώσεων όπου ανήκουν (ΕΠΣ Αθηνών, Πέλλας και Δυτικής Αττικής).

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ είχε προαναγγείλει ότι θα προβεί σε αυτές τις κινήσεις μετά τη δικαίωσή του στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος που είχε γίνει αυτή η προσφυγή από το γνωστό ποινικολόγο ήταν για παράνομες αδειοδοτήσεις σε δέκα ομάδες της Super League 2.

Τότε, οι Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρης, ως μέλη της Επιτροπής Έκτακτων Θεμάτων της ομοσπονδίας, είχαν αποφασίσει να τις καταργήσουν, με αποτέλεσμα το Διαιτητικό Δικαστήριο να ακυρώσει την απόφαση-έκτρωμα των τριών μελών της ΕΠΟ και φυσικά η ομοσπονδία να εκτεθεί από τα… δικά της παιδιά.

Από εκεί και πέρα, το σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται σε παραβίαση του καταστατικού της ομοσπονδίας από τους τρεις άνδρες, οι οποίοι πλέον είναι σε πολύ δύσκολη θέση και καλούνται να εξηγήσουν τα «ανεξήγητα», ενώ έχουν εκθέσει την ομοσπονδία.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr