Ο κ. Τσίπρας ανέδειξε, στη σημερινή του ομιλία, τη θεμελιώδη διαφορά που χωρίζει τις αντιλήψεις μας για το ρόλο της νέας γενιάς. Εμείς δεν θέλουμε μια νέα γενιά που θα κουνάει δέντρα για να πέσουν τα μήλα. Ούτε μιλάμε για ρεβανσισμούς και νεους διχασμους που ονειρεύεται μαζί με τον κ, Πολάκη χρησιμοποιώντας κλισέ περασμένων δεκαετιών, δήλωσε ο Γ. Οικονόμου

Οι νέοι θέλουν πραγματικές ευκαιρίες και όχι κλισέ περασμένων δεκαετιών, σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου αναφερόμενος στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και τα όσα είπε σήμερα σε εκδήλωση για τους νέους.

«Ο κ. Τσίπρας ανέδειξε, στη σημερινή του ομιλία, τη θεμελιώδη διαφορά που χωρίζει τις αντιλήψεις μας για το ρόλο της νέας γενιάς. Εμείς δεν θέλουμε μια νέα γενιά που θα κουνάει δέντρα για να πέσουν τα μήλα. Ούτε μιλάμε για ρεβανσισμούς και νεους διχασμους που ονειρεύεται μαζί με τον κ, Πολάκη χρησιμοποιώντας κλισέ περασμένων δεκαετιών. Αυτό που θέλουν οι νέοι είναι αποτελέσματα που θα τους δώσουν πραγματικές ευκαιρίες να ζήσουν καλύτερα από τους γονείς τους» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr