Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει - Νατάσα Θεοδωρίδου: «Θα περάσουμε πολύ ωραία»

Το «Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει – Νατάσα Θεοδωρίδου: «Θα περάσουμε πολύ ωραία»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία θα βρίσκεται στην πρεμιέρα της νέας σεζόν της επιτυχημένης εκπομπής του MEGA δήλωσε πως «είμαι πολύ ευτυχής και χαίρομαι που βρισκόμαστε με μια τέτοια ευκαιρία»

Για την επιστροφή της μουσικής εκπομπής «Σπίτι με το MEGA», η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 22:00, μίλησε στην εκπομπή «Live News» η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία θα βρίσκεται στην πρεμιέρα της νέας σεζόν της επιτυχημένης εκπομπής του MEGA δήλωσε πως «είμαι πολύ ευτυχής και χαίρομαι που βρισκόμαστε με μια τέτοια ευκαιρία». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι το «γούρι» της.

«Το Σάββατο θα περάσουμε πολύ ωραία. Είστε όλοι καλεσμένοι μου γιατί ξημερώνουν τα γενέθλιά μου και είναι μια πολύ καλή συγκυρία για εμένα και για όλους τους ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ» σημείωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, προσθέτοντας:

«Επίσης όλο αυτό έλαβε μέρος στη Θεσσαλονίκη, τη γενέτειρά μου, στο Θέατρο Γης που κάναμε το ‘Σπίτι με το MEGA’. Και ξεκινάει ένας ωραίος χειμώνας με ωραίες μουσικές στιγμές».

«Το ‘Υπάρχω για σένα’ υμνεί τον έρωτα»

Παράλληλα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη νέα της επιτυχία το «Υπάρχω για σένα» σε στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη και μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη, τονίζοντας ότι είναι ένα πολύ ωραίο και χαρούμενο τραγούδι.

«Ήθελα πολύ να πω ένα τραγούδι που δίνει χαρά, υμνεί τον έρωτα, μπορεί να βρει κάποιος έναν άνθρωπο κοντά του και να το αφιερώσει» υποστήριξε.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024