Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπράβο! Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών στη Καρδίτσα για φτωχά νοικοκυριά

Μπράβο! Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών στη Καρδίτσα για φτωχά νοικοκυριά

Οι ιδιοκτήτες ξενόγλωσσων φροντιστηρίων στην Καρδίτσα δίνουν το παράδειγμα της κοινωνικής προσφοράς στη πράξη. Φτωχές οικογένειες που αδυνατούν να εγγράψουν τα παιδιά τους για μαθήματα ξένων γλωσσών, πλέον μπορούν να τους προσφέρουν ισότιμη πρόσβαση εκπαίδευσης χάρη της ευγενικής προσφοράς των ιδιοκτητών φροντιστηρίων

Η δομή του «Κοινωνικού Ξενόγλωσσου Φροντιστηρίου» συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία της. Πρόκειται για πρωτοβουλία που στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά των Ιδιοκτητών Ξενόγλωσσων Φροντιστηρίων που παρέχουν δωρεάν μαθήματα σε παιδιά οικογενειών με πολύ χαμηλά εισοδήματα.

Η όλη προσπάθεια γίνεται με την συνεργασία του τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας. Η δομή στηρίζει συνολικά 60 μαθητές, που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες.

Ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος σε δηλώσεις που έκανε πλαισιωμένος από μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Ξενόγλωσσων Φροντιστηρίων, ευχαρίστησε το Σύλλογο για τη σπουδαία προσφορά τους και τόνισε: “Είμαστε εδώ σήμερα για να υπογραμμίσουμε το σπουδαίο έργο που προσφέρουν οι καθηγητές ξένων γλωσσών του Δήμου μας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε υπάρχουν συμπολίτες μας που βιώνουν σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Όλοι μας θα πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη. Οι καθηγητές ξένων γλωσσών έμπρακτα δείχνουν την αλληλεγγύη τους και τους ευχαριστούμε για αυτό. Σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας παρέχουν δωρεάν μαθήματα σε παιδιά, οι οικογένειες των οποίων έχουν πολύ χαμηλό εισόδημα. Ελπίζω και άλλοι κλάδοι να αντλήσουν από το παράδειγμα τους”.

Από την πλευρά του συλλόγου παραβρέθηκαν στις δηλώσεις στο δημαρχείο ο πρόεδρος κ. Σ. Ευαγγελόπουλος, η Γ.Γ. κ. Βίκυ Στάνα και η έφορος εξετάσεων κ. Σίσσυ Γεροδημητρού.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024