Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενδεχομένως τοπικά πυκνές
Σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες.
Μετά το μεσημέρι όμως, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι νεφώσεις στο Ιόνιο και στα Δυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο, φαινόμενα που το βράδυ θα επεκταθούν σε περιοχές της Ηπείρου και ενδεχομένως της Δυτικής Στερεάς.
Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενδεχομένως τοπικά πυκνές.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 20, στην Ήπειρο από 3 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 4 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 9 έως 22 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 23-24 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νότιους νοτιοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.
Αττική
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς.
Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.
- Τρεις νεκροί σε νέο βομβαρδισμό των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά
- Το pilates arms «χτίζει» γραμμωμένα χέρια
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Κληρονομικό δίκαιο: Ασπίδα προστασίας για τις περιουσίες των κληρονόμων
- Φορολογικές δηλώσεις: Τα πέντε SOS για ιδιοκτήτες ακινήτων
- Γιατί είναι ασύμφορη η συνταξιοδότηση μετά τα 40 έτη ασφάλισης
- Παρθένα, αγία ή πιστή σύζυγος; Το αίνιγμα του Ραφαήλ πίσω από τη «Νεαρή Γυναίκα με Μονόκερο»
- Πώς το μυαλό μας «διαβάζει» τα emojis
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442