Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο 68% οι εμβολιασμένοι παίκτες της Premier League

Στο 68% οι εμβολιασμένοι παίκτες της Premier League

Η Premier League ανακοίνωσε πως το 68% των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα γήπεδά της είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού.

Η Premier League ανακοίνωσε ότι το 68% των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα γήπεδα της Αγγλίας είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού, ενώ το 81% έχουν κάνει τουλάχιστον τη μία δόση.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα που είχαν βγει τον Σεπτέμβριο έλεγαν ότι μόνο επτά ομάδες από τις 20 της Premier League είχαν ποσοστό πάνω από 50% όσον αφορά τους εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα η η οργανώτρια αρχή του αγγλικού ποδοσφαίρου να πάρει θέση ώστε να σταματήσουν αυτές οι ανακρίβειες.

Η Premier League ανακοίνωσε πως το 68% των παιχτών είναι πλήρως εμβολιασμένοι και το 81% έχει κάνει τουλάχιστον την μία δόση κατά του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος αυτό το ποσοστό είναι αρκετά ικανοποιητικό και είναι πιο υψηλό σε σύγκριση με το εθνικό ποσοστό όσον αφορά τους πολίτες κάτω των 40 ετών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC οι παίκτες που αγωνίζονται στις κατηγορίες Championship, League One, League Two το 49% ήταν πλήρως εμβολιασμένο από τον Σεπτέμβριο ενώ το ποσοστό έφτανε μόλις το 31% στο τέλος Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της Premier League αναφέρει:

«Τα ποσοστά εμβολιασμού συλλέγονται από την Premier League σε εβδομαδιαία βάση και η Λίγκα συνεχίζει να συνεργάζεται με συλλόγους για να ενθαρρύνει τον εμβολιασμό μεταξύ παικτών και προσωπικού των συλλόγων».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024