Η άγνωστη ασθένεια που έγινε θέμα συζήτησης σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα από την στιγμή που η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε πως πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα ήταν για την Κατερίνα Δημητριάδου ένας καθημερινός εχθρός που τον πολέμησε και τον πολεμάει εδώ και χρόνια γενναία

Είναι μία από τους 500. Κάθε χρόνο. 500 που το πολλαπλό μυέλωμα τους χτυπάει την πόρτα.

Η άγνωστη ασθένεια που έγινε θέμα συζήτησης σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα από την στιγμή που η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε πως πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα ήταν για την Κατερίνα Δημητριάδου ένας καθημερινός εχθρός που τον πολέμησε και τον πολεμάει εδώ και χρόνια γενναία.

«Μη φοβάσαι είναι μια περιόδος κακή»

Το μήνυμα της στην Ντόρα Μπακογιάννη, σε κάθε γυναίκα, σε κάθε άνθρωπο που θα βρεθεί αντιμέτωπος με το τέρας μοιάζει με την   συμβουλή που θα δώσει ο καλός φίλος σε κάποιον που ξέρει χρόνια.

«Επειδή την εκτιμώ και τη σέβομαι. Τη θεωρώ δυνατή γυναίκα θα της έλεγα μη φοβάσαι είναι μία περίοδος κακή, άλλα θα περάσει», αυτό το μήνυμα στέλνει στην κυρία Μπακογιάννη.

Τα αποστάγματα εμπειρίας και η αποφασιστικότητα της που τα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του LIVE NEWS μιλώντας στο MEGA και  την Μαντώ Μπερδέ είναι η καλύτερη συμβουλή για όποιον κληθεί να δώσει την μεγάλη μάχη, προκειμένου να την κερδίσει.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr