Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε σήμερα το μεσημέρι η Κατερίνα Στικούδη.
Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, και τον νεογέννητο γιό τους έξω από το μαιευτήριο, λίγο πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους.
Ο γιος του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό το απόγευμα της Κυριακής έπειτα από πολλές ώρες προσπάθειας αφού η τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο το βράδυ του Σαββάτου. Για τις λεπτομέρειες του δύσκολου τοκετού είχε μιλήσει ο μαιευτήρας- γυναικολόγος της Ιωάννης Φρουδαράκης.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.