Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιλένια Ουίλιαμς - «Δε θα ήθελα να ξαναμιλήσω για τα προσωπικά μου»

Ιλένια Ουίλιαμς – «Δε θα ήθελα να ξαναμιλήσω για τα προσωπικά μου»

Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε για την καλή σχέση που έχει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, για το σκύλο του τον Κούπερ που απέκτησαν όσο ήταν ζευγάρι αλλά και το παράπονό της από τον τρόπο που την έχουν αντιμετωπίσει τα media.

Η Ιλένια δήλωσε στην κάμερα του Πρωϊνού ότι το σκυλάκι του Δημήτρη Ουγγαρέζου, που βλέπουμε σχεδόν καθημερινά στο πλευρό του παρουσιαστή στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ήταν δώρο για την γιορτή της.

«Είναι πλέον ο σκύλος του. Τον είχαμε πάρει μαζί, ήταν το δώρο για τη γιορτή μου. Τελικά έμεινε στον Δημήτρη και ήταν πολύ σωστό που έμεινε στον Δημήτρη» είπε η Ιλένια για τον Κούπερ.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τα προσωπικά της απάντησε ότι «Είμαι πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, θα ήθελα πάρα πολύ να ερωτευτώ. Για να ανακοινώσω μια σχέση δεν χρειάζεται να περάσει από εξετάσεις».

Ο λόγος όμως που δε θέλει να μιλάει για τις σχέσεις της είναι ότι τα media επιλέγουν να ασχολούνται μόνο με αυτό και όχι με την δουλειά της.

«Είμαι 10 χρόνια στον χώρο και αν ψάξεις για μένα γράφουν μόνο για σχέσεις και χωρισμούς. Δεν θα ήθελα να πω ξανά για τα προσωπικά μου γιατί δε θέλω να «κλέψει» πάλι από την δουλειά μου» δήλωσε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024