Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωση για την υπόθεση του ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό

Ανακοίνωση για την υπόθεση του ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα σενάρια γύρω από το κέντρο υδάτινου αθλητιμσού που θα δημιουργηθεί στο ΣΕΦ.

Ανακοίνωση σε αιχμηρό τόνο εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με αφορμή κάποια σενάρια γύρω από το κέντρο υδάτινου αθλητιμσού που θα δημιουργηθεί στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες τονίζουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους πως στον Ολυμπιακό δεν έχει χαριστεί ποτέ τίποτα, όπως συνέβη σε άλλες περιπτώσεις κατά το παρελθόν.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός προσκαλεί (από τώρα) την συντάκτρια (αντι)αθλητικού σάιτ στα εγκαίνια του κέντρου υδάτινου αθλητισμού και πολιτισμού που πρόκειται να κατασκευαστεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και θα ΕΚΜΙΣΘΩΝΕΤΑΙ από τα τμήματα του συλλόγου στον οποίο δεν χαρίστηκε ποτέ, τίποτα και από κανέναν.

H κρίσιμη διαφορά ανάμεσα στη δικαιοκρατούμενη και την ελλειμματική δημοσιογραφία, είναι ότι στην δεύτερη μπορεί κάποιος να παρουσιάσει μια διάτρητη έρευνα ως αποκαλυπτική.

Λυπούμαστε που η συγκεκριμένη «έρευνα» δεν είναι καν ελλειμματική, αλλά υπαγορευμένη σε έναν άνθρωπο που ευαγγελίζεται την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας, αλλά τελικά υπηρετεί την προπαγάνδα της κατευθυνόμενης».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024