Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοκάρουν τα στοιχεία για τους ανεμβολίαστους νέους - Γεμίζουν νοσοκομεία και ΜΕΘ

Σοκάρουν τα στοιχεία για τους ανεμβολίαστους νέους – Γεμίζουν νοσοκομεία και ΜΕΘ

Τα στοιχεία που προκαλούν ανησυχία...

Θερίζει τους νέους σε ηλικία και ανεμβολίαστους συμπολίτες μας ο κοροναϊός, καθώς μόνο τις τελευταίες 24 ώρες 4 άνθρωποι 30- 50 ετών έχασαν τη μάχη με τον φονικό ιό.

Με ανεμβολίαστους ασθενείς γεμίζουν και οι κλινικές και οι εντατικές. Ενδεικτικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι στην Ανατολική Μακεδονία από τους 58 διασωληνωμενους οι 48 είναι ανεμβολίαστοι.

Δεν είναι όμως μόνο εκείνοι που αρνούνται τον εμβολιασμό, καθώς πλέον πληθαίνουν και τα περιστατικά εκείνων που αρνούνται να μπουν στο νοσοκομείο μέχρι δυστυχώς να επέλθει το μοιραίο.

Ανεμβολίαστοι ασθενείς γεμίζουν κλινικές και εντατικές. Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από τους 54 διασωληνωμένους οι 48 είναι ανεμβολίαστοι, ενώ σε κεντρική και Δυτική Μακεδονία ανεμβολίαστοι είναι 64 από τους 67 διασωληνωμένους. Πλέον στη Θεσσαλονίκη μόλις 6 κρεβάτια εντατικής θεραπείας μένουν κενά.

Η διευθύντρια του  «Αγ. Δημητρίου» Γλυκερία Βλαχογιάννη δήλωσε: «Δεν προλαβαίνουμε. Τώρα βγήκε ένας ασθενής μου, με το που βγαίνει και τον διακομίζω εκτός μονάδας, μπαίνει άλλος. Αυτό γίνεται από το πρωί. Είναι ανεμβολίαστοι».

Στη λίστα των ανεμβολίαστων νέων που χάθηκαν μπήκε και ένας 46χρονος από την Ξάνθη. Ο Νεκτάριος, ξάδερφος του πρώην δημάρχου άφησε πίσω του δύο μικρά παιδιά.

Ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Βασίλης Τσολακίδης έγραψε στα social media «Ξάδελφε δεν μας άκουσες να κάνεις το εμβόλιο. Γιατί το έκανες αυτό στα παιδάκια σου;»

Κάποιοι όμως φτάνουν στο σημείο να αρνούνται ακόμη τον θάνατο των δικών τους ανθρώπων από τον ιο. 66χρονος κατέληξε στη Δράμα με τους συγγενείς του να αρνούνται να παραλάβουν τη σορό του μέχρι να πειστούν ότι έφταιγε ο κορωνοϊός.

Παρά το γεγονός ότι ο ιος χτυπά νέους και παιδιά τα εμβολιαστικά κέντρα παραμένουν έρημα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024