Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το προσφυγικό έφερε στη Μυτιλήνη νέα γήπεδα

Το προσφυγικό έφερε στη Μυτιλήνη νέα γήπεδα

Νέα γήπεδα και κλειστά γυμναστήρια χρηματοδοτούνται στη Μυτιλήνη. Οι αθλητικές υποδομές στο νησί ενισχύονται και εκσυγχρονίζονται και ο Δήμαρχος παραδέχθηκε σε δηλώσεις του πως τα έργα αυτά χαρακτηρίζονται από ανταποδοτικότητα λόγω των δυσμενών επιπτώσεων του προσφυγικού στις περιοχές που δημοπρατούνται

Στη Μυτιλήνη δημοπρατούνται τρία αθλητικά έργα που θα αναβαθμίσουν συνολικά τις αθλητικές υποδομές του νησιού.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, υπέγραψε την προκήρυξη ανοικτής ηλεκτρονικής διαδικασίας Διαγωνισμού (www.promitheus.gov.gr) για την επιλογή αναδόχου κατασκευής των Γηπέδων (ως ενιαίο έργο), στις Κοινότητες Μόριας, Αφάλωνα και Παναγιούδας, προϋπολογισμού 1.399.609,86 Ευρώ. Η χρηματοδότηση προέρχεται από πιστώσεις του Ταμείου Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 04-11-2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 και αποσφράγισης των προσφορών, η 10-11-2021. Οι λεπτομέρειες των προϋποθέσεων συμμετοχής προβλέπονται από τη συγκεκριμένη προκήρυξη του Δήμου Μυτιλήνης (Αριθμ. Προκήρυξης: 16/ΕΡΓ/2021).

Οι προβλεπόμενες εργασίες στα έργα επιγραμματικά είναι οι εξής:

γήπεδο Μόριας

ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΡΙΑΣ: Εκσκαφή θεμελίων και Ανακατασκευή των κερκίδων από σκυρόδεμα, κατασκευή φρεατίων, τάφρων και τεχνικών έργων. Οι φθορές στις κερκίδες εξαιτίας της διάβρωσης είναι μεγάλες.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΦΑΛΩΝΑ: Ολοκλήρωση όλων των εργασιών που αφορούν στη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών για την κατασκευή σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου.

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ: Κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου διαστάσεων 32μ. Χ 22μ. το οποίο θα πληροί τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει ομάδες για αγώνες και προπονήσεις αθλημάτων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, χειροσφαίρισης.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης δήλωσε: «Την κρίση του προσφυγικού και τις δυσμενείς επιπτώσεις που επέφερε στους κατοίκους των προαναφερόμενων κοινοτήτων, η Δημοτική μας Αρχή με τους κατάλληλους χειρισμούς τις μετέτρεψε σε ευκαιρία, για να χρηματοδοτηθούν ανταποδοτικά έργα. Η θαρραλέα δέσμευση και η υπεύθυνη στάση μας στη διαχείριση του προσφυγικού ήδη δημιουργεί ένα ευοίωνο μέλλον για τη Μυτιλήνη και το νησί μας».

Κλειστό Παναγιούδας

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024