Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κουρής - Καλεί με εξώδικο τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη για τεστ DNA

Νίκος Κουρής – Καλεί με εξώδικο τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη για τεστ DNA

Ο Νίκος Κουρής ζητά από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να επισκεφθούν από κοινού τον πραγματογνώμονα – γενετιστή για να εξακριβωθεί αν μεταξύ τους υπάρχει βιολογική συγγένεια

Εξώδικο στη κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, έστειλε, λίγες εβδομάδες μετά την προσωρινή διαταγή να μη χρησιμοποιεί το επώνυμο “Θεοδωράκης”, ο Νίκος Κουρής.

Όπως αναφέρει το T-live, ο Νίκος Κουρής ζητά από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να επισκεφθούν από κοινού τον πραγματογνώμονα – γενετιστή, Κ. Φιτσιάλο, για να εξακριβωθεί αν μεταξύ τους υπάρχει βιολογική συγγένεια, προκειμένου να αρθεί οποιαδήποτε αμφισβήτηση.

«Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του test DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εξώδικο.

Ο κ. Φιτσιάλος μίλησε στο T-live εξηγώντας πώς γίνεται το τεστ DNA αδελφών.

Στο τεστ πρέπει να εξεταστούν 24 ή 41 γενετικοί δείκτες. Όπως αναφέρει ο κ. Φιτσιάλος στην περίπτωση που υπάρχουν πολλά αδέλφια επιθυμούμε να εξεταστούν όλα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024