Αϊτή – Απήχθησαν μέλη αμερικανικής ιεραποστολής – Παιδιά ανάμεσά τους
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργάνωσης αυτής, στην ομάδα μετείχαν πέντε άνδρες, επτά γυναίκες και πέντε παιδιά.
Δεκαέξι Αμερικανοί πολίτες και ένας Καναδός, μέλη της ιεραποστολικής χριστιανικής οργάνωσης Christian Aid Ministries, απήχθησαν στην Αϊτή το Σάββατο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργάνωσης αυτής, στην ομάδα μετείχαν πέντε άνδρες, επτά γυναίκες και πέντε παιδιά.

Τα μέλη της ιεραποστολής εξαφανίστηκαν στα προάστια της πρωτεύουσας Πορτ-ο-Πρενς, ενώ πήγαιναν να επισκεφθούν ένα ορφανοτροφείο.
Νωρίτερα, πηγές των αϊτινών δυνάμεων ασφαλείας ανέφεραν ότι για την απαγωγή ευθύνεται μια συμμορία ενόπλων που δρα στην περιοχή ανάμεσα στην πρωτεύουσα της Αϊτής και τα σύνορα με τη Δομινικανή Δημοκρατία. Δεν διευκρινίστηκε αν έχουν ζητηθεί λύτρα για την απελευθέρωση των μελών της ιεραποστολής.
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία
- Χολαργός: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά του 14χρονου
- Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα από σπίτι ηλικιωμένων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442