Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ταξιδέψτε με το τρένο του σκηνοθέτη των ονείρων Γουές Άντερσον

Ταξιδέψτε με το τρένο του σκηνοθέτη των ονείρων Γουές Άντερσον

Ένα ταξίδι στον ονειρικό κόσμο της υψηλής αισθητικής του Γουές Άντερσον

Οι ταινίες του Γουές Άντερσον φημίζονται για τα πολύ ξεχωριστά και σχολαστικά σχεδιασμένα σκηνικά τους. Τώρα, σε ένα τρένο που αναχωρεί από το σταθμό Victoria του Λονδίνου, οι ταξιδιώτες μπορούν να πάρουν μια γεύση από τον φανταστικό κόσμο του στην οθόνη καθώς κινούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο με μια κομψή αμαξοστοιχία που σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη.

Οι λάτρεις του κινηματογράφου και των ταξιδιών αναμφίβολα θα σπεύσουν να μπουν στο τρένο του British Pullman του Belmond για μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

View this post on Instagram

A post shared by Belmond (@belmond)


Ο επανασχεδιασμός του Άντερσον διατηρεί το θέμα των κύκνων της άμαξας Cygnus της δεκαετίας του 1950, με ασημένια φύλλα στην οροφή του αυτοκινήτου που δημιουργούν μια αντανάκλαση που μοιάζει με νερό αλλά λεπτομέρειες όπως τα ψυγεία για την σαμπάνια σε σχήμα κύκνου. Οι επισκέπτες θα κάθονται σε ευρύχωρα κουπέ που είναι επενδεδυμένα με σμαραγδένιο πράσινο μοτίβο και περικλείονται σε στιβαρά ξύλινα κουφώματα. Το πράσινο χρώμα επέλεξε ο σκηνοθέτης και για το ταβάνι των ιδιωτικών κουπέ. Η πανέμορφη λεπτομέρεια μαρκετερί διατηρεί το πρωτότυπο στυλ αρ ντεκό της άμαξας, μια υπέροχη λεπτομέρεια για την vintage ματιά του Άντερσον.

View this post on Instagram

A post shared by Belmond (@belmond)

«Λατρεύω τα τρένα!», δήλωσε ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης ταινιών όπως το The Grand Budapest Hotel και The Royal Tenenbaums και είπε για τη συνεργασία. «Είχα συχνά την ευκαιρία να εφεύρω χώρους τρένων και βαγόνια στις ταινίες μου – έτσι ήμουν αμέσως στην ευχάριστη θέση να πω ναι σε αυτήν την πραγματική ευκαιρία ζωής και πολύ πρόθυμος να κάνω κάτι νέο ενώ συμμετείχα επίσης στη διαδικασία συντήρησης που συνοδεύει όλα τα κλασικά έργα τρένων Belmond. Κρατούν κάτι ξεχωριστό ζωντανό».

Το πρώτο ταξίδι του τρένου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, λίγο πριν από τη θεατρική προβολή της τελευταίας ταινίας του Wes Anderson, The French Dispatch. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 400 £ αγγλικές λίρες ανά άτομο με δείπνο και 1800 £ για ένα κουπέ, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024