Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Βίσση - Όταν εκείνη φορούσε Versace και ο Καρβέλας... λαδωμένο παντελόνι

Άννα Βίσση – Όταν εκείνη φορούσε Versace και ο Καρβέλας… λαδωμένο παντελόνι

Η Άννα Βίσση διηγήθηκε για πρώτη φορά μια αστεία ιστορία από την κοινή της πορεία με τον Νίκο Καρβέλα

Παλιές φωτογραφίες από ζωντανές εμφανίσεις ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Άννα Βίσση. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της με τον Νίκο Καρβέλα και διηγήθηκε μια αστεία ιστορία.

Μάλιστα σε μια από αυτές η Άννα Βίσση όπως γράφει στην λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία εκείνη φορούσε φόρεμα του οίκου Versace ενώ ο Νίκος Καρβέλας… λαδωμένο παντελόνι.

«Εγώ… Versace. Εκείνος …λαδωμένο παντελόνι που προσπάθησα αποτυχημένα να καμουφλάρω με αλεύρι. Αξέχαστες στιγμές», γράφει στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια.

Δείτε την δημοσίευση

«Όχι μόνο δεν έχουμε ανταγωνισμό, αλλά έχουμε μια σπουδαία εξάρτηση ο ένας από τον άλλον, τόσο ώστε να είναι συναρπαστικά δημιουργική. Τελικά, η ζωή μας ως αντρόγυνο δεν είχε καμία σχέση με τη ζωή μας σαν μουσικοί συνέταιροι και ντουέτο. Ήμασταν πολύ καλύτερα μετά το διαζύγιο. Σαν αντρόγυνο έμπαιναν περισσότερο στη μέση οι διαφωνίες. Ομολογώ πως προτιμώ τη σχέση μου τη μουσική μαζί του παρά τη συντροφική. Είναι δύσκολος σύντροφος ο Καρβέλας, αλλά πολύ ενδιαφέρων. Αυτό ερωτεύτηκα από τον Νίκο. Έχει μια ιδιαιτερότητα, είναι ιδιοφυής. Το να ζεις με έναν ιδιοφυή άνθρωπο, τόσο έξυπνο, εκρηκτικό στη σκέψη του, και το να μπαίνεις κάποιες φορές ανάμεσα σε εκείνον και τον κόσμο –γιατί ποτέ δεν τον καθοδηγούσε η γνώμη του κόσμου σε αυτά που έκανε– δεν είναι πάντα εύκολο. Επειδή εγώ ήμουν αυτή που εκτίθετο στον κόσμο, εγώ παρουσίαζα τα έργα του, έπρεπε να κρατάω μια ισορροπία. Γιατί αν δεν σε ενδιαφέρει το ένα, δεν σε ενδιαφέρει το άλλο, τότε γιατί το κάνεις; Εκείνον, όμως, ως δημιουργό τον δικαιολογώ και τον καταλαβαίνω», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024