Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στεφανία Τζαφέρη - Οι αινιγματικές αναρτήσεις για τον ξυλοδαρμό της

Στεφανία Τζαφέρη – Οι αινιγματικές αναρτήσεις για τον ξυλοδαρμό της

Την καταγγελία για το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε χρήστης του Διαδικτύου μέσω του 112, η οποία ανησύχησε για την ψυχική και σωματική υγεία της διάσημης food blogger.

Μεγαλώνει το μυστήριο γύρω από τον ξυλοδαρμό της food blogger Στεφανίας Τζαφέρη, καθώς στη κατάθεση που έδωσε στις Αρχές δεν δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα της υπόθεσης.

Όπως ανέφερε το ΚΡΗΤΗ TV, την καταγγελία για το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε χρήστης του Διαδικτύου μέσω του 112, η οποία ανησύχησε για την ψυχική και σωματική υγεία της διάσημης food blogger.

Διαβάστε επίσης: Στεφανία Τζαφέρη – Οργή για μηνύματα που δέχεται μετά τον ξυλοδαρμό της – «Σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο;»

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που Αστυνομία εμφανίστηκε σπίτι της και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Εκεί η Στεφανία Τζαφέρη φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές ότι έπεσε και χτύπησε μόνη της και πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη οιουδήποτε προσώπου.

Την ίδια στιγμή που ήταν μέσα στο νοσοκομείο τράβηξε κι άλλες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται το πρησμένο πρόσωπό της.

Οι αναρτήσεις της Στεφανίας δεν σταματούν εδώ καθώς η food blogger επανήλθε με ένα νέο tweet στο οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

«Έπεσα. Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή». Και συνεχίζει: «Αυτό δήλωσα επίσημα, αλλά ξέρουν τι έχει συμβεί, θα προσέχουν. Ήμουν πολύ ταραγμένη για να κάνω κάτι παραπάνω, μέχρι μπροστά σε ψυχίατρο μίλησα μαζί τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο τον πήρανε αυτόφωρο, εμένα με πήγαν με το ΕΚΑΒ. Μέσα στην όλη κατάσταση προείχε να γίνουν οι εξετάσεις. Μου προσέφεραν να πάμε στον ιατροδικαστή. Ντρέπομαι για αυτό, αλλά το μόνο που προείχε η υγεία μου. Έχω το τηλέφωνο τους, Οπότε αν θέλω να αναθεωρήσω μπορώ. Μόλις πάρω μια ανάσα και κοιμηθώ λίγο. Αισθάνομαι ασφαλής. Συγνώμη που δεν είχα τη δύναμη κάνα κάνω κάτι άλλο».

Το χρονικό

Η γνωστή food blogger Στεφανία Τζαφέρη, το πρωί της Παρασκευής (15/10) ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία της, η οποία σόκαρε τους πάντες. Η νεαρή γυναίκα ήταν εμφανώς κακοποιημένη και με το πρόσωπό της σε κακή κατάσταση. Η ίδια το μόνο που έγραψε ήταν «έτσι για να υπάρχει»! Αμέσως, όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό, οι υπόλοιποι χρήστες ξεσηκώθηκαν και της ζήτησαν να καταγγείλει αμέσως τον άνθρωπο που την κακοποίησε.

Εκείνη, ωστόσο, στην αρχή έδειχνε τρομαγμένη και προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας πως απλά… έπεσε και χτύπησε. Το κύμα συμπαράστασης, ωστόσο, ολοένα και φούντωνε με αποτέλεσμα τελικά η Στεφανία να βρει το θάρρος που έπρεπε και να πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024