
Συνάντηση με… άρωμα 90s στην ΑΕΚ
Τέσσερις πρώην συμπαίκτες της ΑΕΚ της δεκαετίας του ’90 συναντήθηκαν με αφορμή το φιλικό της ομάδας Β’ κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη.
Η ΑΕΚ Β’ αγωνίζεται με τον Αστέρα Βλαχιώτη σε φιλική αναμέτρηση η οποία στάθηκε αφορμή για ένα μίνι reunion τεσσάρων πρώην συμπαικτών της ΑΕΚ από τη δεκαετία του ’90. Ο λόγος για τους Ηλία Ατματσίδη, Σάκη Χιώτη, Γιάννη Καλλιτζάκη και Γιώργο Κούτουλα.
Η ανάρτηση της ΑΕΚ:
«Ο φιλικός αγώνας που θα δώσει σήμερα (4 μμ) η ΑΕΚ Β με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας Λακωνίας, έγινε αφορμή να συναντηθούν ξανά τέσσερις παλιοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα Γιάννης Καλλιτζάκης, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Β Ηλίας Ατματσίδης (πάνω) ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ Β Διονύσης Χιώτης και ο μόνιμος κάτοικος Σκάλας Γιώργος Κούτουλας (κάτω) είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά και να θυμηθούν την εποχή που οι τέσσερίς τους ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ στα τέλη της δεκαετίας του ’90».
- ESA: Η Μεσόγειος βάφτηκε… «κόκκινη» – Τα θαλάσσια κύματα «καύσωνα»
- Η βαθμολογία και οι αντίπαλοι της Εθνικής στο όμιλο που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο
- «Όλη η δυστοπία των ΗΠΑ σε μια viral φωτογραφία» – Οι νεοναζί Patriot Front στο φακό του Reuters
- Οι 11άδες για το μεγάλο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Νορβηγία (pics)
- Πυρ και μανία ο Σπανούλης μετά το νέο ναυάγιο της Εθνική – Τα έβαλε με τους παίκτες (vid)
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Έφτασε μέχρι την Αττική και την Κόρινθο το τοξικό νέφος


