Η Μονακό υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική της Euroleague, με τους Καταλανούς να κερνάνε… φαρμάκι τους Μονεγάσκους στην παράταση, μέσα στο σπίτι τους, με τους οικοδεσπότες όμως να επιφυλάσσουν δώρο στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Ο προπονητής τους, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, έστειλε ένα ποτήρι σαμπάνια στον Λιθουανό στη συνένευξη τύπου και ευχαρίστησε τον ομόλογό του, πίνοντας στην υγειά του.
Αναλυτικά το μήνυμά του προς τον Μίτροβιτς:
«Αυτός παιδιά είναι ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς. Για το καλό παιχνίδι! Ζίβελι (σ.σ. στα σέρβικα σημαίνει ‘στην υγεία σου’). Γι’ αυτό ακριβώς όλοι οι προπονητές αγαπάμε τον Ζβέζνταν…»
Κατέβασε τους... διακόπτες στο ΣΕΦ Ντόντα Χολ, καθώς ο σέντερ του Ολυμπιακού κατάφερε να ρίξει τρεις τάπες στους παίκτες της Μονακό μέσα σε μόλις 5 λεπτά!
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου για το πρώτο ημιτελικό του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.