Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Μπακογιάννης - Δεν θα μπω στο παιχνίδι «μπαλάκι των ευθυνών» για την κακοκαιρία

Κώστας Μπακογιάννης – Δεν θα μπω στο παιχνίδι «μπαλάκι των ευθυνών» για την κακοκαιρία

Ενοχλημένος εμφανίζεται ο δήμαρχος Αθηναίων από το «μπαλάκι ευθυνών» για τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία «Μπάλος»

Mε μια οργισμένη ανάρτηση σχολιάζει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, το «μπαλάκι ευθυνών» από ανθρώπους σε θέσεις ευθύνης, όσον αφορά τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία «Μπάλλος».

Όπως επισημαίνει, «αυτό το παιχνίδι που παίζεται από την επομένη του ‘Μπάλλου’, με διάφορες δηλώσεις αλληλο-επίρριψης ευθυνών, είτε σε κεντρικό, είτε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, μας φτηναίνει όλους και απωθεί τους πολίτες. Και καθόσον αφορά εμένα, τουλάχιστον, συνειδητά αρνούμαι να το παίξω».

Ο κ. Μπακογιάννης εξηγεί πως το μεγαλύτερο πρόβλημα από την κακοκαιρία προκλήθηκε στον Κολωνό. «Όχι επειδή δεν καθαρίσαμε τα φρεάτια», όπως λέει, προσθέτοντας ότι «το κάναμε άλλωστε σε όλη την πόλη, ακόμα και αν, τυπικά, αρκετά δεν ήταν στην ευθύνη μας, αλλά επειδή δεν υπάρχει κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο ομβρίων της ΕΥΔΑΠ».

Επιπλέον, σημειώνει πως, στις 30 Αυγούστου, ο Δήμος Αθηναίων διεκδίκησε και ανέλαβε την αρμοδιότητα για να προχωρήσει το έργο.

«Επικαιροποιεί τη μελέτη, εξασφάλισε τα αναγκαία τρία εκατομμύρια ευρώ και ετοιμάζεται να ξεκινήσει το αντιπλημμυρικό έργο μέσα στον χειμώνα», υπογραμμίζει ο κ. Μπακογιάννης και καταλήγει λέγοντας, ότι «αυτό ενδιαφέρει την γειτονιά, όπως και η πόλη ενδιαφέρεται για το πώς θα προσαρμόσουμε συνολικά τις αστικές μας υποδομές στις νέες συνθήκες. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς αχρείαστα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024