Ένταση προκλήθηκε στο Big Brother μεταξύ του Παναγιώτη και του Νίκου στο επεισόδιο της Πέμπτης (14/10). Αφορμή για τη λογομαχία τους στάθηκε η πρόσφατη κόντρα που είχε ο πρώτος με την Μαίρη.

«Θεωρώ λάθος ειλικρινά και στο λέω στα ίσα ένας άνθρωπος που είναι συναισθηματικά φορτισμένος και κλαίει, να του λέμε «γιατί κλαις». Αυτό δεν ήταν σωστό» είπε ο Νίκος και πρόσθεσε: «Δεν είναι ωραίο γιατί εκείνη την ώρα μπορεί να είναι ευάλωτος».

Με τη σειρά του ο Παναγιώτης απάντησε: «Μα δεν της φώναξα καν, Νίκο μου. Ξανάρθε έξω. Και ξαναμπήκε μέσα και ξαναήρθε έξω. Γιατί φεύγεις μέσα κλαίγοντας αφού δεν σου είπα τίποτα;

Αυτό το πράγμα είπα και το είπα πέντε, έξι φορές γιατί μου είχε γυρίσει την πλάτη και έφευγε. Συζητάγαμε, bro, συζητάγαμε. Δεν γύρισα ούτε να της φωνάξω ούτε να της μιλήσω άσχημα».

Στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος

Νίκος: Δεν συμφωνώ σε αυτό, Πάνο.

Παναγιώτης: Δεν περίμενα να συμφωνήσεις.

Νίκος: Γιατί δεν το περίμενες ρε Πάνο; Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις και έχουμε κάτσει και έχουμε λύσει πέντε πράγματα.

Παναγιώτης: Γιατί Νίκο σου λέω τι έχει γίνει. Εδώ πέρα δάκρυζε και σηκώνεται και φεύγει. Της λέω, «Μαίρη, γιατί κλαις; Έλα κάτσε να μιλήσουμε». Πως να το πω… Αυτό έκανε.

Κάπου αηδία ρε φίλε, κάπου αηδία! Κάπου έχουμε καταντήσει αηδία, ρε φίλε. Θα ξεχάσουμε και ποιοι είμαστε, ρε φίλε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr