Χανιά – Αποσπούν χρήματα στο όνομα του πρώην δημάρχου
Όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετική ανάρτησή του, ενημερώθηκε από πολίτες για το θέμα και τονίζει ότι ποτέ δεν ζήτησε και δεν πρόκειται να ζητήσει τηλεφωνικά οτιδήποτε έχει σχέση με τραπεζικούς τρίτων
Προσπάθεια εξαπάτησης από επιτήδειους, οι οποίοι χρησιμοποιούν το όνομά του για να αποσπούν χρήματα από πολίτες, καταγγέλλει ο Τάσος Βάμβουκας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενεργών Πολιτών και πρώην δήμαρχος Χανίων.
Όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετική ανάρτησή του, ενημερώθηκε από πολίτες για το θέμα και τονίζει ότι ποτέ δεν ζήτησε και δεν πρόκειται να ζητήσει τηλεφωνικά οτιδήποτε έχει σχέση με τραπεζικούς τρίτων.
Ο πρώην δήμαρχος συνιστά προσοχή σε όσους τους ζητηθεί να μην δίνουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί σχετικά το τμήμα ασφαλείας Χανίων.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Βάμβουκα:
«Όπως ενημερώθηκα από συμπολίτες μας, τις τελευταίες μέρες επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά μου προσπαθώντας να τους εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς.
Ενημερώνω ότι ποτέ δεν ζήτησα και δεν πρόκειται να ζητήσω τηλεφωνικά οτιδήποτε έχει σχέση με τραπεζικούς λογαριασμούς τρίτων.
Συνιστώ προσοχή σε όσους τους ζητηθεί, να μην δίνουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών.
Έχει ενημερωθεί σχετικά το τμήμα ασφαλείας Χανίων και διενεργεί έρευνα».
- Συνάντηση Βαρδακαστάνη με Σπυρόπουλο στη Χαριλάου Τρικούπη – «Καλό αγώνα»
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε
- Γερμανική Κατοχή: Ο Γολγοθάς του έθνους
- Παράλαβε ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις…. τώρα με BOX NOW μόνο με 1€!
- Εξοχικές κατοικίες: Πού βρίσκονται τα φετινά hot spot
- Το Michael έγινε η βιογραφική ταινία με το καλύτερο «άνοιγμα» όλων των εποχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442