Λαμία – Ο «Μπάλλος» ανάγκασε τον… Μπάτμαν να βγει στους δρόμους
Ο δικυκλιστής κινείται φορώντας ένα τεράστιο μαύρο αδιάβροχο
Ο «Μπάλλος», εκτός από προβλήματα, αποκάλυψε και τους… σούπερ ήρωες που ζουν στην Ελλάδα.
Στην Λαμία, επί παραδείγματι, έχουμε τον… Μπάτμαν, που βγήκε με την μηχανή του, στους δρόμους, εν μέσω μπόρας, όχι για να κηνυγήσει τους κακούς, αλλά μάλλον για να πάει στη δουλειά του.
Το βίντεο, με τον μοτοσικλετιστή που ντύθηκε… Μπάτμαν για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την έντονη βροχόπτωση είναι ξεκαρδιστικό.
Ο δικυκλιστής κινείται φορώντας ένα τεράστιο μαύρο αδιάβροχο – ενδεχομένως φόρεσε την κουκούλα που είχε για το μηχανάκι, και το lamiareport δίνει τα πλάνα στη δημοσιότητα βάζοντας μία έξτα πινελιά με τη μουσική υπόκρουση στο βίντεο.
- Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι είναι επισήμως παντρεμένοι
- Καύσωνες: Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Ακραία υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να πλήττουν την Ελλάδα
- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)
- Αλλάζουν οι αξίες μας όσο μεγαλώνουμε;
- Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών – Νεκρός ο 52χρονος οδηγός
- Θρίλερ στην Κατερίνη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Πατημασιές με αίματα στον χώρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442