Αρκαλοχώρι – Στο έλεος της κακοκαιρίας οι σεισμόπληκτοί – Δύσκολη νύχτα στις σκηνές υπό καταρρακτώδη βροχή
Μαρτυρική νύχτα για τους σεισμόπληκτους που διαμένουν ακόμα σε σκηνές. Έσκαβαν χαντάκια γύρω από τα αντίσκηνα για να μην πλημμυρίσουν
Μία πολύ δύσκολη νύχτα έζησαν λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος», οι σεισμόπληκτοι της ευρύτερης περιοχής του Αρκαλοχωρίου οι οποίοι επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.
Όσοι διαμένουν στις σκηνές που έχουν στηθεί τόσο στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου όσο και σε χωριά και οικισμούς της περιοχές, έσκαβαν χαντάκια γύρω γύρω από τις σκηνές.
Στο έλεος της κακοκαιρίας
Στο οικισμό Γάσι, 20 άτομα μένουν στα αντίσκηνα που βρίσκονται πάνω στα χώματα. Μεταξύ αυτών που μένουν εκεί υπάρχει και ένα μωρό 18 μηνών. Οι περισσότεροι το βράδυ φιλοξενήθηκαν σε σπίτια.
Οι οικίσκοι είναι λίγοι, όπως και τα σπίτια για να μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες.
- Ο Σενγκούν και η… προσοχή στον Λεμπρόν Τζέιμς: Ο Τούρκος εξήγησε το viral στιγμιότυπο με τον «Βασιλιά» του NBA (vids)
- Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε μουσικούς του δρόμου – Τι λένε οι ίδιοι και πώς απαντά ο Δήμος
- «Η συμβουλή του πατέρα μου» – Τα καθημερινά τηλεφωνήματα του 26χρονου Χόμερ με τον Ρίτσαρντ Γκιρ
- Washington Post κατά Τραμπ: Οι δηλώσεις του αναιρούν η μία την άλλη – «Αδειάζει» τους δικούς του
- «Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Φρανσίσκο»
- Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Απαλλαγή Ρωμανού και άλλων δύο κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας



