Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απόστολος Λύτρας - «Σοκαρίστηκα όταν είδα πρώτη φορά την Ιωάννα Παλιοσπύρου»

Απόστολος Λύτρας – «Σοκαρίστηκα όταν είδα πρώτη φορά την Ιωάννα Παλιοσπύρου»

«Την πρώτη μέρα που νοσηλεύτηκε η Ιωάννα, με πήρε η μητέρα της τηλέφωνο. Στην αρχή να πω την αλήθεια δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση. Το βράδυ ενημερώθηκα πως αυτό το κορίτσι είναι ετοιμοθάνατο και οι πιθανότητες ήταν να πεθάνει»

Καλεσμένος στην ΕΡΤ βρέθηκε την Παρασκευή ο Απόστολος Λύτρας, προκειμένου να μιλήσει για την ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την 36χρονη Έφη. Μεταξύ άλλων, ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στην πρώτη επαφή μαζί της μετά, την επίθεση που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μέσα σε όλα, ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την πρώτη μέρα που νοσηλεύτηκε η Ιωάννα, με πήρε η μητέρα της τηλέφωνο. Στην αρχή να πω την αλήθεια δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση. Το βράδυ ενημερώθηκα πως αυτό το κορίτσι είναι ετοιμοθάνατο και οι πιθανότητες ήταν να πεθάνει. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε ένας άνθρωπος να πεθάνει. Όταν μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, στη συνέχεια, την επισκέφθηκα για πρώτη φορά».

«Σοκαρίστηκα όταν είδα πρώτη φορά την Ιωάννα»

«Μετά από περίπου τέσσερις ημέρες είχε ακόμη δυσκολία και στην ομιλία. Το μόνο πράγμα που μπορούσα να δω ήταν τα μάτια της. Τίποτα άλλο. Ήταν όλο το σώμα καλυμμένο με γάζες. Αντιλαμβάνεστε ότι σοκαρίστηκα όπως οποιοσδήποτε άνθρωπος βλέποντας ένα νέο κορίτσι σε αυτή την κατάσταση» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Ταυτόχρονα προσπαθούσα να είμαι και ψύχραιμος διότι δεν ξέραμε τι έχει συμβεί. Την πρώτη φορά κάθισα μαζί της περίπου για δέκα λεπτά και σε αυτά έκανα μία ερώτηση και πήρα μια απάντηση».

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024