Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ραμόνα Βλαντή – «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι κακοντυμένη, δε βλέπω τίποτα πάνω της, κοιμάμαι»

Ραμόνα Βλαντή – «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι κακοντυμένη, δε βλέπω τίποτα πάνω της, κοιμάμαι»

Η Ραμόνα Βλαντή έριξε πάλι το φαρμάκι της...

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Ραμόνα Βλαντή, η οποία μίλησε για το Style me Up, σχολίασε το GNTM και αναφέρθηκε και στις παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση, τις οποίες χαρακτήρισε «κακοντυμένες».

«Περίμενα τη στιγμή για να κάνω κάτι τηλεοπτικό, κάτι που να μου ταιριάζει. Δεν έχω καημό να είμαι στην τηλεόραση. Τα νούμερα δεν τα κοιτάω, κοιτάω το Twitter. Θα άλλαζα την ώρα της εκπομπής. Θα την έβαζα απέναντι από κάτι αντίστοιχο», ανέφερε για την εκπομπή Style me Up.

«Δε θέλω καν να σχολιάσω τη Μέγκι Ντρίο, με αυτές τις κοπέλες δεν ασχολούμαι εγώ», είπε σχετικά με το σχόλιο του μοντέλου ότι δε θα έπρεπε να είναι στη θέση που είναι, καθώς δεν έχει ντύσει διάσημους.

Ακόμα, η Ραμόνα είπε ότι βλέπει GNTM και σχολίασε ότι «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν μου αρέσει και τόσο. Είναι κακοντυμένη, δε βλέπω τίποτα πάνω της, μόνο κάτι λάθος ρούχα, κοιμάμαι. Λείπει η Βίκυ».

«Δεν είμαι Ελληνίδα, έχω ένα πολύ ωραίο λεξιλόγιο, αλλά δεν έχω καλή προφορά. Μη με κρίνεις για αυτό, αλλά για τη δουλειά μου», σημείωσε για τα σχόλια που ακούγονται για την ίδια.

«Δεν έχω προσωπικές κόντρες με κανέναν. Οι κόντρες μου είναι για αυτά που φοράνε. Δε θα κρίνω εγώ τα επαγγελματικά τους. Οι παρουσιάστριες στην τηλεόραση δεν είναι καλοντυμένες», είπε κλείνοντας η Ραμόνα Βλαντή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024