Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Αντουλινάκη - Συνέχεια παλεύω με την κατάθλιψη, είναι σαν τη δίαιτα

Μαρία Αντουλινάκη – Συνέχεια παλεύω με την κατάθλιψη, είναι σαν τη δίαιτα

Η ηθοποιός μίλησε για προδοσίες στο χώρο του θεάτρου αλλά και την κατάθλιψη που την έχει στοιχειώσει

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Μαρία Αντουλινάκη στο θέατρο Ζίνα όπου συμμετέχει στην παράσταση «Προδοσία», η οποία μίλησε για την κατάθλιψη και πώς την αντιμετωπίζει.

«Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα και ρόλο έχω χάσει. Κλεισμένη δουλειά και να μαθαίνω ότι το ρόλο μου τον πήρε άλλη γιατί ήταν ανιψιά κάποιου. Δεν με είχαν ειδοποιήσει, εγώ ήμουν διακοπές και περίμενα να ξεκινήσουν οι πρόβες», ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ σε συνεργασία. Είναι αναλόγως σε τι φάση βρίσκεσαι και σε τι βαθμό είναι η κατάθλιψή σου».

«Συνέχεια παλεύω με την κατάθλιψη. Δεν τελειώνει ποτέ, είναι σαν τη δίαιτα. Χάνεις κιλά, ξαναπαίρνεις. Έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου. Άνθρωποι που έχουν περάσει τέτοια ψυχικά νοσήματα είναι συνήθως χαμογελαστοί προς τα έξω», εξήγησε η ίδια.

Αναφερόμενη στο πώς έχει επηρεάσει η κατάθλιψη της σχέσεις της, ανέφερε ότι «Πόσες φορές θα πεις σε σύντροφο θέλω να μείνω μόνη μου; Ο άλλος το παίρνει προσωπικά. Τώρα μεγάλωσα, δεν είμαι για φλερτ, είμαι για άλλου είδους σχέσεις, αλλά θέλω να έχω ένα σύντροφο».

Τέλος αναφερόμενη στους ψυχαναγκασμούς της, η ίδια είπε ότι «Όλοι δεν έχουμε ψυχαναγκασμούς; Θέλω να είναι καθαρό το σπίτι μου, τα πιάτα πρέπει να είναι πλυμένα το βράδυ, αλλά δε θα τρελαθώ. Σιχαίνομαι να έχω την αίσθηση ότι στο κρεβάτι μου έχει περπατήσει ποντίκι!».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024