Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μητέρα διοργάνωνε μυστικά πάρτι με μεθυσμένους εφήβους και όργια

Μητέρα διοργάνωνε μυστικά πάρτι με μεθυσμένους εφήβους και όργια

Η 47χρονη μητέρα κρατούσε μυστικά τα πάρτι από τους γονείς των παιδιών ακόμα και από τον άντρα της, τη στιγμή που 14χρονα παιδιά μεθούσαν τόσο πολύ που «ήθελαν να ξεράσουν, δεν μπορούσαν να σταθούν όρθια και έπεφταν αναίσθητα»

Μία μητέρα από την Καλιφόρνια φέρεται να διοργάνωνε μυστικά πάρτι όπου έδινε σε εφήβους ποτά και προφυλακτικά, ενώ τους παρακολουθούσε την ώρα που επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Σάνον Ο’ Κόνορ έβλεπε γελώντας έναν μεθυσμένο έφηβο να χτυπά ένα κορίτσι, φίλη του 15χρονου γιου της, λένε έγγραφα της δικογραφίας.

Η 47χρονη μητέρα κρατούσε μυστικά τα πάρτι από τους γονείς των παιδιών ακόμα και από τον άντρα της, τη στιγμή που 14χρονα παιδιά μεθούσαν τόσο πολύ που «ήθελαν να ξεράσουν, δεν μπορούσαν να σταθούν όρθια και έπεφταν αναίσθητα».

«Χρειάστηκε να βγουν μπροστά κάποια γενναία παιδιά ώστε να αποκαλύψουν όλη αυτήν την ιστορία» δήλωσε ο δικηγόρος Τζεφ Ρόζεν. «Ως γονιός, είμαι σοκαρισμένος. Ως δικηγόρος, είμαι αποφασισμένος να λογοδοτήσουν αυτοί οι ενήλικες που έβαλαν σε κίνδυνο τα παιδιά».

Η Ο’Κόνορ αντιμετωπίζει 39 ποινικά αδικήματα.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024