Ακόμα μια εβδομάδα και ακόμα μια διαδικασία αποχώρησης για τα μοντέλα του GNTM, τα οποία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πείσουν τους κριτές και να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου top model.

Το αποψινό επεισόδιο επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τους παίκτες, αφού στο σπίτι βρέθηκε η Νάσια Μάτσα, η οποία έχει λάβει συμμετοχή σε αμέτρητες παγκόσμιες καμπάνιες διεθνών οίκων μόδας και editorial αναγνωρισμένα περιοδικά.

Όσον αφορά στη δοκιμασία αποχώρησης αυτή είχε θέμα καμπάνια για τη σημασία της πρώτης φωνής και το πώς αυτή δημιουργεί ένα κίνημα.

Οι παίκτες κλήθηκαν σε ομάδες να δημιουργήσουν με τα σώματα και τις πόζες τους ένα «κύμα», που να αποτυπώνει αλληγορικά τη φωνή που δυναμώνει, σε μια φωτογράφηση που συνδυάζει το modelling με την κοινωνική ευαισθητοποίηση.

Πολλοί δυσκολεύτηκαν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους ενώ για άλλους βγήκαν πιο εύκολα στην επιφάνεια. Ωστόσο για αυτήν την δοκιμασία όλοι ήταν ασφαλείς, αφού όπως ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, δεν θα υπάρξει αποχώρηση για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο