Το Red Swim Academy είναι το κολυμβητήριο που στεγάζεται στο στάδιο Καραϊσκάκη. Αυτά είναι τα νέα προγράμματα που είναι διαθέσιμα.

Το Red Swim Academy, το κολυμβητήριο που στεγάζεται στο στάδιο Καραϊσκάκη, άνοιξε τις πόρτες του όχι μόνο για τα μέλη του αλλά και για όσους έχουν λίγο χρόνο και πολύ θέληση να δοκιμάσουν νέους, σύγχρονους τρόπους εκγύμνασης.

Έμπειροι δάσκαλοι ήρθαν να πλαισιώσουν την ακαδημία με μαθήματα wellness, yoga, mobility flow, aqua yoga και hatha vinyasa, καθώς και aqua aerobics.

Οι ώρες λειτουργίας

Τα απογεύματα από τις 4 και μετά καθημερινά, μπορούν πλέον στον καινούργιο αυτό χώρο να απασχοληθούν σε 45 λεπτά εκγύμνασης και οι γονείς που περιμένουν τα παιδιά τους να ολοκληρώσουν τις προπονήσεις τους στο κολύμπι, μιας και ταυτόχρονα πραγματοποιούνται τα παραπάνω μαθήματα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Γέμελου

Ο ιδιοκτήτης και προπονητής Νίκος Γέμελος που πάντα αναζητά καινούργιους τρόπους προσέγγισης μιας καλύτερης και υγιεινής ζωής, τονίζει: «Μας το ζητούσαν οι πελάτες μας χρόνια και επιτέλους λαμβάνοντας όλα τα μέτρα του COVID-19, προσθέσαμε στον χώρο μας και άλλες μεθόδους γυμναστικής για ενήλικες.

Μετά από τόσο καιρό που περιμέναμε να ανοίξουμε τους αθλητικούς χώρους, η ανάγκη να δώσουμε επιπλέον παροχές, με την προσωπική καθοδήγηση των δασκάλων μας ήταν ο στόχος που τελικά έγινε πράξη» Αξίζει να δείτε και να γνωρίσετε από κοντά με ένα δωρεάν δοκιμαστικό τις παροχές του red swim academy. Για πληροφορίες καλέστε στο: 210-483 5265.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr