Υπόθεση Καραϊβάζ – Στο μηδέν οι έρευνες – «Δέχθηκα απειλές», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
Έξι μήνες μετά τη δολοφονία δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την υπόθεση
Στην απουσία οποιουδήποτε στοιχείου σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ πριν από έξι μήνες, αλλά και στην προσπάθεια κάποιων να τον απειλήσουν για να μην ασχοληθεί με την υπόθεση, αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του δημοσιογράφου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
«Είχα δεχθεί ένα mail, το οποίο μου ανέφερε κάποιες πληροφορίες και μου είχε πει να μην ασχοληθώ με την υπόθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας. «Είχα ενημερώσει τις αρχές» πρόσθεσε, αλλά όπως είπε δεν βρέθηκε ποτέ η προέλευση του μηνύματος.
Ως προς το τι έχει γίνει με τις έρευνες για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε κατηγορηματικά: «Απολύτως τίποτα».
Και προσέθεσε χαρακτηριστικά: «Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία. Λες κι έχει πέσει μια πλάκα πάνω από την υπόθεση και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο».
Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως, χθες, δέχθηκε ένα mail από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι του ζητούν πληροφορίες για το πού βρίσκονται οι έρευνες.
«Και όταν τους απάντησα ότι δεν έχουμε καμία απολύτως πληροφόρηση, δεν θέλετε να ξέρετε τι μου απάντησαν οι άνθρωποι», τόνισε ο κ. Λύτρας.
Στην πορεία των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., που προς το παρόν δεν έχουν αποφέρει κάποιο στοιχείο για τον εντοπισμό των δραστών τής εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, είχε αναφερθεί και τον περασμένο Μάιο ο δικηγόρος της οικογένειας.
«Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τους δράστες. Η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες. Κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη δεν υπάρχει. Ο Γιώργος δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Προφανώς, κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα κείμενά του. Μαζί με τον Γιώργο δολοφονήθηκε και η δημοσιογραφία», ανέφερε ο κ. Λύτρας.
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)






















![Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_23_03_511783200164-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442