Δακτύλιος – Επιστρέφει στις 25 Οκτωβρίου
Οπως προανήγγειλε, θα περιοριστούν κατά πολύ οι εξαιρέσεις και τα παραθυράκια, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην εξαιρούνται μόνο τα ηλεκτρικά οχήματα, όπως αρχικά ήταν γνωστό.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον δακτύλιο, ο οποίος και κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τίθεται σε ισχύ από τις 25 Οκτωβρίου προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αυξημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως ανέφερε σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, κατά την παρουσίαση του νομοσχεδίου για την εκπαίδευση και την εξέταση των υποψηφίων οδηγών, μεθαύριο Παρασκευή, θα υπάρξει σύσκεψη υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη με τους συναρμόδιους υπουργούς όπου και θα συζητηθεί το θέμα διεξοδικά.
Πάντως, όπως προανήγγειλε, θα περιοριστούν κατά πολύ οι εξαιρέσεις και τα παραθυράκια, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην εξαιρούνται μόνο τα ηλεκτρικά οχήματα, όπως αρχικά ήταν γνωστό. «Θα δούμε ποιοι τύποι οχημάτων θα εξαιρεθούν. Το βέβαιο είναι ότι θα εξαιρούνται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα», σημείωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και πρόσθεσε πως θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν ενώ είναι αυτονόητο ότι για κάποια πράγματα θα υπάρξει και μία μεταβατική περίοδος.
- Δαχτυλίδι επέστρεψε μετά από 82 χρόνια: Η συγκλονιστική ιστορία ενός Έλληνα που χάθηκε σε ναζιστικό στρατόπεδο
- Σοκ στις ΗΠΑ: Καθηγητής μουσικής βίασε και σκότωσε την αδελφή της γυναίκας του
- LIVE: Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Πετράλωνα: «Όσο κι αν ανησυχούσα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα καταρρεύσει άμεσα» – Συγκλονίζει η μηχανικός που έσωσε τους ένοικους
- Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος ο Τρέι Λάιλς (pic)


