Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηρακλής – Πλήρης στην Ολλανδία για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα

Ηρακλής – Πλήρης στην Ολλανδία για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τη Λέιντεν (13/10) για την πρώτη αγωνιστική του FIBA Europe Cup, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται να κάνει την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο FIBA Europe Cup, αντιμετωπίζοντας τη Λέιντεν (13/10) στην Ολλανδία. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε για τους παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου, με την αποστολή να αναχωρεί αρχικά για τη Βιέννη και στη συνέχεια θα βρεθεί στο Άμστερνταμ.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει τους πάντες διαθεσίμους και θέλει να μπει με το δεξί στους ομίλους της τέταρτης, εν δυνάμει, ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

Με προορισμό την Ολλανδία αναχώρησε η αποστολή του Ηρακλή, καθώς αύριο (13/10, 21:30) θα αντιμετωπίσει τη ZZ Leiden, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup. Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν σήμερα (12/10) το πρωί, χωρίς προβλήματα στο Ιβανώφειο, με το πρόγραμμα να ξεκινά με την ανάλυση, με τη χρήση video.

Η αποστολή “πετά” αρχικά για τη Βιέννη και στη συνέχεια από την αυστριακή πρωτεύουσα για το Άμστερνταμ. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Λέιντεν, όπου αναμένεται, εκτός απροόπτου, να φτάσει στις εννέα το βράδυ, ώρα Ελλάδας. Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο (13/10), με μια πρωινή προπόνηση στο «Vijf Meihal», το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι.

Στην αποστολή του Ηρακλή συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Woolridge, Σκορδίλης, Φίλλιος, Αγραβάνης, Daniels, Taylor, Χαριτόπουλος, Κουζέλογλου, Douglas, Turner Jr, Παπαδάκης, Lynch.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024