Φωτογραφίες: Automedia

Με την τελευταία προσθήκη στην γκάμα της A-Class να έχει εμφανιστεί τον Αύγουστο του 2019 με την μορφή της plug-in υβριδικής παραλλαγής του μοντέλου, 250e, η γερμανική φίρμα ξεκίνησε τις διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου η οποία δίνει μια πρώτη γεύση ως δοκιμαστικό πρωτότυπο στην τετράθυρη έκδοση.

Αν και είναι ακόμα νωρίς για προβλέψεις, προφανώς θα υπάρξουν αλλαγές αισθητικού περιεχομένου στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα με τη γρίλια και τους προφυλακτήρες να υιοθετούν μια λιγότερο επιθετική προσέγγιση σε σχέση με την hatchback έκδοση. Παράλληλα, το καμουφλάζ δεδομένα κρύβει και κάποια επιπλέον μέσα «επιτήρησης» όπως κάμερες, ραντάρ και αισθητήρες τα οποία θα αναλάβουν να εξασφαλίσουν στην ανανεωμένη A-Class βελτιωμένης δυνατότητες σε ό,τι αφορά το μέτωπο της ημιαυτόνομης οδήγησης.

Eπιστρέφοντας στη σχεδίαση, την αισθητική αναβάθμιση αναμένεται να συμπληρώσουν τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα.

Σε επίπεδο συνόλων, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προστεθούν νέοι τετρακύλινδροι κινητήρες οι οποίοι αναμένεται να έχουν βελτιωμένες περιβαλλοντικές επιδόσεις, ενώ υπό το ίδιο σκεπτικό η plug-in υβριδική τεχνολογία αναμένεται να επεκταθεί με μεγαλύτερο αριθμό εκδόσεων να την υιοθετούν.

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι προσθήκες και οι βελτιώσεις και σε ό,τι αφορά το ευφυές σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MBUX το οποίο θα αποκτήσει νέες εφαρμογές και δυνατότητες, ενώ αναλόγως θα ισχύσει και για τα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το χρονοδιάγραμμα, ωστόσο με δεδομένο ότι η γενιά W177 εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2018, οι ανανεωμένες εκδοχές της A-Class θα πρέπει να αναμένονται εντός του 2022 ξεκινώντας με την hatchback έκδοση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο