Μέσι για Μπαρτσελόνα – «Ήμουν έτοιμος να υπογράψω και ξαφνικά μου είπαν ότι δεν γινόταν»
Ο Λιονέλ Μέσι ανέφερε πως είχε την πρόθεση να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, όμως η διοίκηση της καταλανικής ομάδας του ξεκαθάρισαν ότι δεν γινόταν.
Στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι μετά την αποχώρηση από τη Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πως ήταν έτοιμος να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, όμως η διοίκηση της καταλανικής ομάδας του ξεκαθάρισαν ότι δεν γινόταν, ενώ τόνισε ότι ενοχλήθηκε.
«Επέστρεψα από διακοπές, ήμουν έτοιμος να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο και να προπονηθώ την αμέσως επόμενη μέρα και ξαφνικά μου είπαν ότι δεν μπορούσαμε ν’ ανανεώσουμε. Με ενόχλησε πολύ αυτό που συνέβη… Οφείλω να παραδεχθώ ότι δεν είχα φανταστεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα βρισκόμουν σε άλλα αποδυτήρια εκτός από αυτά της Μπαρτσελόνα.
Η ομάδα εξέδωσε μια ανακοίνωση όπου γνωστοποιούσε πως δεν θα συνεχίζαμε μαζί και από εκείνη τη στιγμή άρχισα να σκέφτομαι τους τρόπους με τους οποίους θα κατάφερνα να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου δραστηριότηξτα. Έπρεπε να βρω μια ομάδα να συνεχίσω την καριέρα μου…
Είχα κι άλλες προτάσεις, όμως συμφώνησα πολύ γρήγορα με την Παρί. Με ενθουσίασε το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, οι φιλοδοξίες του συλλόγου, οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ. Όλα αυτά έκαναν εύκολη την απόφασή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός σούπερ σταρ στο «France Football».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για να το Τελ Αβίβ και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι και ο Εργκίν Αταμάν περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Κέντρικ Ναν.