Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη στην παράταση για τον Ιωνικό (93-83)

Νίκη στην παράταση για τον Ιωνικό (93-83)

Ο Άρης μπορεί να έφτασε κοντά σε μια τεράστια ανατροπή, όμως ο Ιωνικός Νίκαιας έδειξε ψυχραιμία στο τέλος, έστειλε το ματς στην παράταση και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Basket League (93-83) απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».

Σε ένα τρομερό παιχνίδι που κράτησε την αγωνία μέχρι το τέλος, ο Ιωνικός Νίκαιας επικράτησε με σκορ 93-83 (77-77 κ.δ.) του Άρη στην παράταση, ο οποίος πήγε να πραγματοποιήσει μια επική ανατροπή, από διψήφια διαφορά, όμως δεν τα κατάφερε, με την ομάδα του Τσούρο Σενγκούρα να παίρνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ιωσήφ Κολοβέρος που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 23 πόντους και πολλά κρίσιμα καλάθια, ενώ από κοντά βρέθηκε και ο Νίκος Χουγκάζ που πρόσθεσε άλλους 18. Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Κάουαν (25π.), Χάνλαν (23π.) και Τζίστον (20π.)

Στο πρώτο μέρος ο Ιωνικός ξεκίνησε καλύτερα, παίζοντας αρκετά δυνατή άμυνα απέναντι στον Άρη, και βάζοντας πολύ δύσκολα στην επίθεση της ομάδα του Γιάννη Καστρίτη. Αυτό είχε ως συνέπεια το σύνολο του Τσούρο Σεγκούρα να βρει ρυθμό και να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με διψήφια διαφορά (48-33).

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι με εφαλτήριο την άμυνά τους κατάφεραν όσο περνούσε η ώρα να «ροκανίσουν» τη διαφορά και μάλιστα στην τέταρτη περίοδο να περάσουν μπροστά φτάνοντας κοντά στη νίκη. Όμως ο Ιωνικός έβγαλε αντίδραση στα κρίσιμα σημεία και εν τέλει έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο, ο Ιωνικός παρουσιάστηκε καλύτερος και με οδηγό τον εξαιρετικό Ιωσήφ Κολοβέρο πήρε από την αρχή μια καλή διαφορά, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024