Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι - Το κινητό «πρόδωσε» την κατηγορούμενη - Οι φρικιαστικές αναζητήσεις της

Επίθεση με βιτριόλι – Το κινητό «πρόδωσε» την κατηγορούμενη – Οι φρικιαστικές αναζητήσεις της

«Πού μπορώ να βρω υδροκυάνιο;», «Σε πόση ώρα δρα η ατροπίνη;», είναι μόνο κάποιες από τις ερωτήσεις που έχει γκουγκλάρει η 36χρονη.

Απολογείται την ερχόμενη Πέμπτη (14/10) η κατηγορούμενη της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η 36χρονη θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου και του θύματος, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και έχει να αντικρούσει σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας αλλά και καταθέσεις μαρτύρων.

Τα όσα θα πει στη δίκη, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι ακόμη δεν έχει αναφερθεί στους λόγους που επιτέθηκε στην Ιωάννα.

Η αστυνομία έχει κάνει «φύλλο και φτερό» το κινητό της και τα στοιχεία που προκύπτουν την «καίνε». Οι αναζητήσεις της για το βιτριόλι πριν την αποτρόπαια πράξη σοκάρουν.

«Πού μπορώ να βρω υδροκυάνιο;», «Τι προκαλεί το έμφραγμα;», «Σε πόση ώρα δρα η ατροπίνη;», είναι μόνο κάποιες από τις ερωτήσεις που έχει γκουγκλάρει.

Επίσης, έχει κάνει έρευνα για τα οξέα και τις ενέσεις αερίου.

«Θα πρέπει να πει και πώς βρήκε το βιτριόλι»

Σημειώνεται, ότι η 36χρονη παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, σε ένα θάλαμο με άλλες 6 κρατούμενες και κατά διαστήματα μένει καρφωμένη στην τηλεόραση που υπάρχει, για να μαθαίνει όλες τις εξελίξεις.

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά με την υπόθεση ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής και όπως είπε: «14 του μηνός περιμένουμε την απολογία της κατηγορούμενης. Υποθέτουμε ότι θα μείνει σε αυτά που έχει ήδη πει.

Εκείνο που πιθανολογώ είναι ότι θα παραδεχτεί την πράξη της χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Αν δώσει περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να πει και πώς βρήκε το βιτριόλι, ποιος τη βοήθησε, και θα πρέπει να κοιτάξει και την Ιωάννα στα μάτια να της δώσει κάποιες απαντήσεις».

«Είναι σίγουρο ότι κάποιοι τη βοήθησαν»

«Εκείνο που έχει σημασία είναι η απόδειξη της ύπαρξης των ανθρώπων που τη βοήθησαν. Είναι προφανές ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί επί 1,5 χρόνο να παρακολουθεί κάποιον, είναι προφανές ότι δεν αγόρασε το βιτριόλι νόμιμα, είναι προφανές ότι δε θα μπορούσε μόνη της να αλλάζει τις μπαταρίες στο tracker. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι τη βοήθησαν», τόνισε ο ίδιος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024