Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Deal Σαουδάραβων-Newcastle, οργή της χήρας του Κασόγκι

Deal Σαουδάραβων-Newcastle, οργή της χήρας του Κασόγκι

Σε ξέσπασμα της Χατιτζέ Τζενγκίζ οδήγησε η απόφαση της διοίκησης της Newcastle United να πουλήσουν την ομάδα σε Σαουδάραβες επιχειρηματίες.

Η χήρα του δημοσιογράφου Τζαμάλ ΚασόγκιΧατιτζέ Τζενγκίζ προχώρησε σε μια δήλωση-γροθιά ενάντια στο καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, με αφορμή την πώληση της Newcastle United σε  Σαουδάραβες επενδυτές.

«Η πώληση της Νιουκάστλ μου ραγίζει την καρδιά, είμαι πολύ απογοητευμένη. Αυτό που κάνω από τότε που δολοφονήθηκε είναι να αναζητώ δικαιοσύνη για εκείνον. Και ξαφνικά βλέπω παντού στις ειδήσεις για την πώληση της ομάδας.

Μην το κάνετε αυτό. Φαίνεται πως οι οπαδοί δεν νοιάζονται για ό,τι συνέβη στον Τζαμάλ, νοιάζονται μόνο για την οικονομική κατάσταση του κλαμπ. Θέλω να τους θυμίσω πως υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά.

Πρέπει να τους στείλετε το μήνυμα πως δεν μπορούν να αγοράσουν έτσι απλά μια ομάδα μετά από όσα έκαναν. Σεβαστείτε τη μνήμη του Τζαμάλ, που πλήρωσε το τίμημα για την ελευθερία του λόγου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση της δολοφονίας του αντικαθεστωτικού Σαουδάραβα δημοσιογράφου το 2018 που είχε συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο, φαίνεται να έχει ξεχαστεί στους κύκλους της ομάδας της Newcastle, καθώς με αυτή τους την κίνηση δίνουν και πάλι δύναμη και δημοσιότητα σε έναν επενδυτικό κύκλο που στηρίζεται ανοιχτά από το καθεστώς της πλούσιας χώρας της Ανατολής.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024