Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σε καραντίνα ο Τσιμίκας, αμφίβολος για Γουότφορντ»

«Σε καραντίνα ο Τσιμίκας, αμφίβολος για Γουότφορντ»

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Τσιμίκα στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ (15/10), λόγω της παρουσίας του στη Γεωργία για το ματς της Εθνικής (9/10)

Όπως αναφέρει η «Liverpool Echo», ο Κώστας Τσιμίκας, αλλά και οι Σαντιό Μανέ, Άλισον και Φαμπίνιο θα χρειαστεί να τεθούν σε καραντίνα με την επιστροφή τους στην Αγγλία, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα χάσουν το προσεχές ματς της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ.

Ο Έλληνας μπακ βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Γεωργία (9/10) και Σουηδία (12/10). Η πρώτη όμως ανήκει στην κόκκινη λίστα της Μεγάλης Βρετανίας για τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα βάσει πρωτοκόλλου να απαιτείται υποχρεωτική καραντίνα.

Οι «ρεντς» κατέθεσαν αίτημα μεταφοράς της έναρξης του αγώνα από τις 14:30 ώρα Ελλάδος στις 21:45, προκειμένου να υπάρξει περισσότερος χρόνος για να προλάβουν όλοι οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι. Ωστόσο, η Γουότφορντ το απέρριψε το αίτημα και σύμφωνα με την «Echo» ο Τσιμίκας και οι υπόλοιποι παίκτες είναι αμφίβολοι για το ματς με την ομάδα του Ρανιέρι.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024