Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δένδιας - Η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή Μπογδάνου - Δεν διαφοροποιούμαι από τον πρωθυπουργό

Δένδιας – Η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή Μπογδάνου – Δεν διαφοροποιούμαι από τον πρωθυπουργό

Ο Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ που εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη διαγραφή Μπογδάνου, σχολιάζοντας ότι ο υπουργός Εξωτερικών «εξέθεσε τον πρωθυπουργό».

Με ανάρτησή του ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας απαντάει στην ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή Μπογδάνου, υπογραμμίζοντας ότι δεν διαφοροποιείται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων.

Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία.

Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη», έγραψε ο Νίκος Δένδιας.

Η ανάρτηση στο Twitter

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του είχε σχολιάσει τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. «Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε να διαγράψει από την Κ.Ο. του κόμματός του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αφού πρώτα τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα ο κ. Δένδιας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει πως η «φασιστική και αποτρόπαια δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα νηπίων μεταναστών δεν ήταν ικανή, μέχρι που ο Μπογδάνος άγγιξε και το περιβάλλον του ίδιου του κ. Μητσοτάκη».

Στη συνέχεια προσθέτει ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «συγκεκριμένα, ανέφερε στη Βουλή ότι στις γιορτές μίσους σε Γράμμο – Βίτσι παρευρέθηκε, μαζί με την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, κα Μαρία Αντωνίου, αλλά και τον βουλευτή Καστοριάς της Ν.Δ. Ζήση Τζηκαλάγια».

Συνεπώς, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «για να είναι ειλικρινής η στάση του κ. Μητσοτάκη, εκτός από τον Μπογδάνο, θα πρέπει να διαγράψει άμεσα και τον βουλευτή Τζηκαλάγια και να αποπέμψει την κα Αντωνίου από το Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη, που συμμετείχαν στις γιορτές μίσους μαζί με τη Χ.Α. και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Και μετά», προσθέτει, «ας πάρουν σειρά οι ακροδεξιοί πρωτοκλασάτοι υπουργοί του».

«Διαφορετικά, αυτή η σημερινή του απόφαση θα είναι υποκριτική και θα επιβεβαιώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει και ανέχεται ακροδεξιούς στο κόμμα του και την κυβέρνησή του», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024