Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμβαση οικογένειας Παύλου Φύσσα - Να ορθώσουμε και πάλι το ανάστημά μας στο φασισμό, αν χρειαστεί

Παρέμβαση οικογένειας Παύλου Φύσσα – Να ορθώσουμε και πάλι το ανάστημά μας στο φασισμό, αν χρειαστεί

Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα για τον ένα χρόνο από την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης κατά της Χ.Α.

Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα, μέσω των συνηγόρων της, εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης κατά της Χρυσής Αυγής.

Κάνει λόγο για μία χρονική συγκυρία, που προσφέρεται για εκδήλωση νέων φαινομένων βίας, ενώ υπάρχει και μία έμμεση αναφορά στην υπόθεση Μπογδάνου, χωρίς να κατονομάζεται.

Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα ζητά από όλους να μην επαναπαύονται και να υψώσουν ξανά το ανάστημά τους, αν χρειαστεί, απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Παύλου:

«Ένα χρόνο μετά την έκδοση της ιστορικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και ενώ επιτέλους η ελληνική Δικαιοσύνη έδειξε αποφασιστικότητα στην τιμώρηση εγκλημάτων με ναζιστικό κίνητρο, τα γεγονότα των τελευταίων ημερών μας δείχνουν ότι ο αγώνας πρέπει να είναι συνεχής και επίμονος.

Η νίκη εντός της δικαστικής αίθουσας αποτελεί ένα μήνυμα πως οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αντίστοιχων εγκλημάτων δεν θα μένουν πλέον ατιμώρητοι, πως το κράτος δεν μπορεί να τους παράσχει ισόβια ασυλία και κάλυψη, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα μάθημα προς όλους μας ότι η ανοχή σε αντίστοιχες εκδηλώσεις μπορεί να αποβεί μοιραία.

Σε μία χρονική συγκυρία που η ατζέντα της Χρυσής Αυγής προωθείται ακόμα και από κυβερνητικούς παράγοντες, προφέροντας έδαφος για εκδήλωση νέων φαινομένων βίας, καλούμαστε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μην θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς της ναζιστικής βίας.

Είμαστε όλες και όλοι εδώ για να ορθώσουμε και πάλι το ανάστημά μας αν χρειαστεί απέναντι σε τέτοια φαινόμενα, με τα μέσα που διαθέτει ο καθένας μας και χωρίς να ξεχνάμε την πικρή εμπειρία των προηγούμενων ετών.

Οικογένεια Παύλου Φύσσα»

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024