Κοροναϊός – Στο εδώλιο ο ιερέας που λειτούργησε εν μέσω καραντίνας – «Σκληροπυρηνικός και αντιεμβολιαστής»
Όλα συνέβησαν στην αρχή του πρώτου lockdown την 25η Μαρτίου 2020 και ενώ ίσχυαν περιοριστικά μέτρα λειτουργίας των εκκλησιών (σ.σ. χωρίς πιστούς και με κλειστές θύρες), ο ιερέας Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, άνοιξε κανονικά τον ιερό ναό και λειτούργησε
Σε δίκη για παραβίαση του lockdown παραπέμπεται ο ιερέας Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, ο οποίος κατηγορείται ότι στις 25 Μαρτίου 2020, ανήμερα της Εορτής του Ευαγγελισμού, άνοιξε κανονικά την εκκλησία στην Πάτρα και τέλεσε θεία λειτουργία.
Όλα συνέβησαν στην αρχή του πρώτου lockdown την 25η Μαρτίου 2020 και ενώ ίσχυαν περιοριστικά μέτρα λειτουργίας των εκκλησιών (σ.σ. χωρίς πιστούς και με κλειστές θύρες), ο ιερέας Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, άνοιξε κανονικά τον ιερό ναό και λειτούργησε.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα pelop.gr, την προσεχή Δευτέρα ένας από τους πλέον γνωστούς ιερείς της Πάτρας, ο πρώην προϊστάμενος και νυν εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πατρών, θα βρεθεί στο εδώλιο αυτεπαγγέλτως μετά από μήνυση.
Εκείνο το πρωί της 25ης Μαρτίου 2020 είχε προκληθεί και επεισόδιο μέσα στην εκκλησία όταν κάποιοι πιστοί προπηλάκισαν τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή, ο οποίος είχε μεταβεί στον Ιερό Ναό με τηλεοπτικό συνεργείο!
Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος είχε «καυτηριάσει» τη γενικότερη στάση του συγκεκριμένου ιερέα, ο οποίος θεωρείται από τους πιο «σκληροπυρηνικούς» και ανήκει στις τάξεις των «αντιεμβολιαστών»!
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας