Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενρίκε – «Η Ιταλία αυτή τη στιγμή μοιάζει ανώτερη από εμάς»

Ενρίκε – «Η Ιταλία αυτή τη στιγμή μοιάζει ανώτερη από εμάς»

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ιταλία στο «Σαν Σίρο» για τον ημιτελικό του Nations League και ο Ενρίκε αναγνώρισε την ανωτερότητα της αντιπάλου του.

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Τετάρτη (6/10) την Ιταλία στο «Σαν Σίρο» για τον ημιτελικό του Nations League και o Λουίς Ενρίκε στις δηλώσεις αναγνώρισε την ανωτερότητα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως αυτό βέβαια δεν σημαίνει κάτι, καθώς η ομάδα του θα παλέψει για το παιχνίδι και όπως χαρακτηριστικά είπε πως θα πρέπει να κυνηγήσεις την τύχη σου ώστε να βρεθεί στο πλευρό σου, αλλιώς είσαι άξιος της μοίρας σου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε:  

«Είμαι περίεργος να δω πώς θα παραταχθεί η αντίπαλός μας και πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι παίζοντας μπροστά στο κοινό της. Θα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ενώ σίγουρα έχουμε στην άκρη του μυαλού μας και το πώς αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αυτό που θέλω να διακρίνω στους παίκτες μου είναι η επιθετικότητα, η θέληση για τη νίκη και η φιλοδοξία. Πρέπει να κυνηγήσεις την τύχη σου ώστε να βρεθεί στο πλευρό σου, διαφορετικά είσαι άξιος της μοίρας σου.

Η Ιταλία είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, άρα η καλύτερη ομάδα. Αυτή τη στιγμή μοιάζει ανώτερη από εμάς, αλλά ποτέ δεν έχεις χάσει ένα παιχνίδι χωρίς να το παίξεις».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024