Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ματίνα Ζάρα - «Γι’ αυτό χωρίσαμε με τον Λάμπρο Χούτο»

Ματίνα Ζάρα – «Γι’ αυτό χωρίσαμε με τον Λάμπρο Χούτο»

Η Ματίνα Ζάρα αποκάλυψε την αλήθεια

Το ζευγάρι ματαίωσε τον γάμο του που ήταν προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου στην Σκιάθο. Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία ανέφερε ότι προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και ο γάμος τους δεν θα γίνει.

«Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι»

«Ήμασταν μαζί σχεδόν 2 χρόνια, δεν είχαμε χωρίσει καθόλου μέσα σε αυτό το διάστημα. Μέναμε μαζί, συζήσαμε σχεδόν κατευθείαν. Μέχρι τώρα ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Μου είχε κάνει τρεις φορές πρόταση γάμου. Είπα ναι σε όλες. Το μονόπετρο το επέστρεψα.

Όταν δύο άνθρωποι βλέπουν ότι δεν πάει άλλο η σχέση, το ώριμο πράγμα είναι να καθίσουν να το συζητήσουν και να το λήξουν για να προλάβουν τον γάμο.

Ο γάμος θα γινόταν στην Σκιάθο. Ήταν οι συγγενείς μου στο νησί, από το εξωτερικό, είχαν πάει τα λουλούδια, κομμωτές, όλοι…

Εγώ τον έπιασα και του είπα θέλω να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Νομίζω ήταν κάτι που το νιώσαμε και οι δύο. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. προς Θεού!. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ», εξομολογείται η Ματίνα Ζάρα.

«Βρεθήκαμε μετά με τον Λάμπρο στην Αθήνα, όταν γυρίσαμε. Πήγα σπίτι, πήρα τα πράγματά μου, όλα καλά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης. Θα χαρώ πολύ αν τον δω με κάποια άλλη, θέλω να είναι ευτυχισμένος», ξεκαθαρίζει η Ματίνα Ζάρα.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024